autoua
Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка

Де видивитеся 4к відео? (2/2)

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Де видивитеся 4к відео? [Re: igg]
      22 июля 2025 в 11:10 Гілками

igg 22.07.2025 10:48 пишет:

alexa11 21.07.2025 11:42 пишет:

Yura-8 20.07.2025 13:28 пишет:

В ответ на:

...

Тут плюсую.
55 і 4К це не то, то його з метра дивитись треба, з 3м. вже ніякої різниці між 4К та 1080 не видно.
В мене 65, також перший час все вишукував ті 4К відосіки, потім попустило бо з дівана з 4м воно все +/- однакове.

я на меншій відстані на такому екрані різниці не бачу. тому не переймаюся озмірами файлів. Є в 4к, дивлюся в 4к. нема, дивлюся в 2к. вибираю в долбі віжн при можливості. більше подобаються кольори, контраст картинки.

++ Я коли придбав перший 55", років 10 тому, переймався цим питанням (про де дивитися 4к) десь тиждень...потім зрозумів, що мій самсунг дає однаково стабільне та якісне зображення(та й звук) у будь якому форматі з різних джерел, навіть у ефірному/кабельному ТБ...просто не відчуваю потреби у якихось особливих джерелах/форматах.

та зараз практично і нічого цікавого нема щоб дивитися в 4 к, в 4к це щось типу аватар то да можна скачати і дивитися а зараз якусь лабуду знімають то морочити собі голову і щось качати немає сенсу, все можна дивитися онлайн

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

Re: Де видивитеся 4к відео? [Re: egorka]
      22 июля 2025 в 11:21 Гілками

egorka 22.07.2025 11:10 пишет:

alexa11 21.07.2025 11:42 пишет:

В ответ на:

...

я на меншій відстані на такому екрані різниці не бачу. тому не переймаюся озмірами файлів. Є в 4к, дивлюся в 4к. нема, дивлюся в 2к. вибираю в долбі віжн при можливості. більше подобаються кольори, контраст картинки.

++ Я коли придбав перший 55", років 10 тому, переймався цим питанням (про де дивитися 4к) десь тиждень...потім зрозумів, що мій самсунг дає однаково стабільне та якісне зображення(та й звук) у будь якому форматі з різних джерел, навіть у ефірному/кабельному ТБ...просто не відчуваю потреби у якихось особливих джерелах/форматах.

та зараз практично і нічого цікавого нема щоб дивитися в 4 к, в 4к це щось типу аватар то да можна скачати і дивитися а зараз якусь лабуду знімають то морочити собі голову і щось качати немає сенсу, все можна дивитися онлайн

після купівлі стрімінгового медіаплеера нічого не скачуємо. все дивимося онлайн з толоки чи резки. в т.ч. і 4к, долбі віжн якісні релізи. було б що дивитися і кількість роздач. на шось більш менше свіже і популярне роздач вистачае на тій же толоці.
а так вірно сказано. нових фільмів якісних цікавих дуже мало. переважно серіали. часто передивляемося старі фільми.

Змінено alexa11 (11:23 22/07/2025)

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Де видивитеся 4к відео? [Re: alexa11]
      22 июля 2025 в 15:25 Гілками

alexa11 22.07.2025 11:21 пишет:

egorka 22.07.2025 11:10 пишет:

В ответ на:

...

після купівлі стрімінгового медіаплеера нічого не скачуємо. все дивимося онлайн з толоки чи резки. в т.ч. і 4к, долбі віжн якісні релізи. було б що дивитися і кількість роздач. на шось більш менше свіже і популярне роздач вистачае на тій же толоці.
а так вірно сказано. нових фільмів якісних цікавих дуже мало. переважно серіали. часто передивляемося старі фільми.

це точно нічого цікавого останнім часом нема, теж дивлюся на хдвідеобоксі толоку, або нетфлікс

Autoua.netФорумІнформатика та побутова електроніка
Додаткова інформація
0 користувачів і 42 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, Yorc, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 1216

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія