Буквально за пару днів після встановлення проколов так, що "антипрокол" не допоміг. На першому шиномонтажу одразу відхрестились від ремонту. На другому поставили буквально за 3 хв шнурок,я навіть не встиг розгледіти процедуру. Виникло пару питань: 1) Чи той шнурок довговічний? 2) На майбутнє - куди їхати ремонтувати? І чи взагалі таке ремонтують? 3) Основне питання - якого фіга воно так прокололось і швидко спустило? Як спускає було чути навіть з протилежного боку авто. Не роздивлявся чим саме прокол,але схоже на покрівельний саморіз, увійшов рівно в канавку.
Я вгонял такой кусок железа, в диаметре 4 мм, длинной сантиметров 10. Вытянули на СТО, говорили, что клеить надо. Даже пшикнуть фактически не успело колесо. Так что, может антипроколы разные. И ранфлет, то не антипрокол.
Sillent 13.07.2025 21:31 пишет: Я вгонял такой кусок железа, в диаметре 4 мм, длинной сантиметров 10. Вытянули на СТО, говорили, что клеить надо. Даже пшикнуть фактически не успело колесо. Так что, может антипроколы разные. И ранфлет, то не антипрокол.
Xabr 14.07.2025 15:44 пишет: Ось мій досвід з цього питання. Соррі за лонгрід. Висновок - "ніколи знову"!
Дякую, цікаво. Якщо неважко - можна в особисті контакти де брали ту "нову" шину? PS А на Тігуані не такий Ханкук стояв с салону? Бо мій як раз з WAG знятий був