Хто стикався нещодавно, поділіться досвідом, будь ласка. Як оптимально відновити пластик?
Через Дію можливо заяву дати (й на відновлення прав також)? Чи онлі у СЦ живцем? А може, й не поспішати (можливо знайдеться) та їздити з діджитал-доками?
Вибачте за сумбур, сильно засмучений бо втратив портмоне, а там всі доки, картки й все таке
igg 16.07.2025 16:52 пишет: Хто стикався нещодавно, поділіться досвідом, будь ласка. Як оптимально відновити пластик?
Через Дію можливо заяву дати (й на відновлення прав також)? Чи онлі у СЦ живцем? А може, й не поспішати (можливо знайдеться) та їздити з діджитал-доками?
Вибачте за сумбур, сильно засмучений бо втратив портмоне, а там всі доки, картки й все таке
почекай трішки може повернуть, знайомий так паспорт загубив, зробив новий і як раз в той день дядько приніс його старий паспорт каже знайшов
В ответ на: Вибачте за сумбур, сильно засмучений бо втратив портмоне, а там всі доки, картки й все таке
В мене було аналогічне , тільки витягли з кармана . Десь через 3 дні , зателефонували із страхової по старій медичній картці , та дали номер чоловіка який знайшов мій гаманець , та зателефонував в страхову . Взагалі була якась дивна , та мутна історія . Крім грошей , все було на місці ( кредитки з собою я не ношу ). Взагалі , мабуть треба щоб свій тел . номер в гаманці був , і досить реально що повернуть . Хоча , х.з. як повертати )
В ответ на: Вибачте за сумбур, сильно засмучений бо втратив портмоне, а там всі доки, картки й все таке
В мене було аналогічне , тільки витягли з кармана . Десь через 3 дні , зателефонували із страхової по старій медичній картці , та дали номер чоловіка який знайшов мій гаманець , та зателефонував в страхову . Взагалі була якась дивна , та мутна історія . Крім грошей , все було на місці ( кредитки з собою я не ношу ). Взагалі , мабуть треба щоб свій тел . номер в гаманці був , і досить реально що повернуть . Хоча , х.з. як повертати )
теж думав про номер тел, мабуть не було би зайвим, але, імхо, якщо захочуть, то знайдуть як зв'язатися.
igg 17.07.2025 16:20 пишет: Всім дякую! Відбувся легким не аби яким переляком ...усе знайшлося!
Принесли? Чи сам десь в авто може випало то і знайшов?
Сам! залишив портмоне на стійці в будинку.магазині де оформлював повернення товару. Два дні думав-гадав, де саме міг посіяти, обійшов декілька точок й ця вже була останньою, цього разу хеппі енд. Скліроз він такий