Хто стикався нещодавно, поділіться досвідом, будь ласка. Як оптимально відновити пластик?
Через Дію можливо заяву дати (й на відновлення прав також)? Чи онлі у СЦ живцем? А може, й не поспішати (можливо знайдеться) та їздити з діджитал-доками?
Вибачте за сумбур, сильно засмучений бо втратив портмоне, а там всі доки, картки й все таке
Хто стикався нещодавно, поділіться досвідом, будь ласка. Як оптимально відновити пластик?
Через Дію можливо заяву дати (й на відновлення прав також)? Чи онлі у СЦ живцем? А може, й не поспішати (можливо знайдеться) та їздити з діджитал-доками?
Вибачте за сумбур, сильно засмучений бо втратив портмоне, а там всі доки, картки й все таке
почекай трішки може повернуть, знайомий так паспорт загубив, зробив новий і як раз в той день дядько приніс його старий паспорт каже знайшов
наразі я-б все одно змінив всі доки. Записався (е-запис чи єталон, непам'ятаю, гугл знає) в СЦ, приїхав (ретровіль) 30-40 хвилин і поїхав з новим
ПС: авто на всяк випадок в надійне місце.
В дії є така послуга, написано що відправляють поштою.
В мене було аналогічне , тільки витягли з кармана . Десь через 3 дні , зателефонували із страхової по старій медичній картці , та дали номер чоловіка який знайшов мій гаманець , та зателефонував в страхову . Взагалі була якась дивна , та мутна історія . Крім грошей , все було на місці ( кредитки з собою я не ношу ). Взагалі , мабуть треба щоб свій тел . номер в гаманці був , і досить реально що повернуть . Хоча , х.з. як повертати )
Всім дякую! Відбувся легким не аби яким переляком ...усе знайшлося!
В мене було аналогічне , тільки витягли з кармана . Десь через 3 дні , зателефонували із страхової по старій медичній картці , та дали номер чоловіка який знайшов мій гаманець , та зателефонував в страхову . Взагалі була якась дивна , та мутна історія . Крім грошей , все було на місці ( кредитки з собою я не ношу ). Взагалі , мабуть треба щоб свій тел . номер в гаманці був , і досить реально що повернуть . Хоча , х.з. як повертати )
теж думав про номер тел, мабуть не було би зайвим, але, імхо, якщо захочуть, то знайдуть як зв'язатися.
Принесли? Чи сам десь в авто може випало то і знайшов?
Принесли? Чи сам десь в авто може випало то і знайшов?
Сам! залишив портмоне на стійці в будинку.магазині де оформлював повернення товару. Два дні думав-гадав, де саме міг посіяти, обійшов декілька точок й ця вже була останньою, цього разу хеппі енд. Скліроз він такий
цього разу хеппі енд. Скліроз він такий
Кушай горішки - а то тут люди зі слабкими нервами...