Kia Cerato 2009 3900$ Пробіг 248 тис. км Двигун 1.6 л Дизель Екостандарт Євро-4 Коробка передач Ручна Механіка Привід Передній Колір Сірий Участь в ДТП Був в ДТП Фари Світлодіодні Матеріали салону Тканина Колір салону Світлий Регулювання сидінь салону по висоті Ручне регулювання сидіння водія Електросклопідйомники Передні та задні Кондиціонер Кондиціонер Підсилювач керма Гідро Регулювання керма По висоті Запасне колесо Докатка Безпека Центральний замок, Сигналізація, Антиблокувальна система (ABS), Блокування замків задніх дверей Салон та комфорт Бортовий комп'ютер • Підігрів дзеркал • Тоновані вікна • Електропривід дзеркал Мультимедіа Bluetooth • USB Оптика Протитуманні фари Кузов Захист коробки Система допомоги при паркуванні Задня камера Подушка безпеки Водія • Пасажира
Продаж авто з 4 по 15 серпня. Продаю автомобіль KIA CERATO 2009 дизель 1.6, пробіг 248к. З технічного боку абсолютно безпроблемний автомобіль, сів та поїхав, але є деякі косметичні моменти з урахуванням віку автомобіля. Я другий власник, по документах третій власник дружина, перший - чоловік сестри, тобто вся історія мені відома. На даху є вм'ятинки від гілки, що впала з дерева під будинком, виправляти/фарбувати не став за рекомендацією майстрів щоб менше питань було чому дах фарбований. Це все видно на фото. Також є пошкодження переднього бампера після зустрічі з крижаною брилею у лютому 2022 року - для себе я вирішив замінити вже після війни. На другому році життя авто був удар у ліву задню частину – відремонтовано на офіційному сервісі кіа у Дніпрі. Також є підфарбування з лівого боку у районі переднього крила. Були професійні роботи по задній лівій арці через п*ятно іржи (по запиту перекину всі фото робіт, робив Яровлав с.Гоголів). Авто 23-24р було у Німеччині, але зараз приїхали до України у справах та з'явилась думка продати. Оскільки продаж незапланований, то й фото спеціально не робили. Салон охайний (робив хімчистку у Рукотвора), тканина, чиста, в авто не палили навіть пасажири. Також є зимова гума, придбана в 22 році, на якій проїхав всього 4280км. Фари стоять світлодіодні LED лінзи AMS Bi-LED Z2 3" Задня камера та магнітола 2 дін. Двостороння сигналізація Старлайн. Також є на сайті drivernotes вся історія з того моменту, як опинилась в моїх руках, куди вносив абсолютно всі витрати. Продається без багажника. Навіть не знаю, що додати. Докатка\балоннік\домкрат. В комплекті 2 ключа від авто. Як то кажуть, сів і поїхав. Краще дзвонити в телеграм/вайбер – відповім на всі запитання.