Чи є в кого досвід стосовно всіляких Онлайн курсів підготовки На кшталт зно-хаб, зно уа... Дитина займається з викладачами, але загорілась такими курсами. Маю сумніви, хотілось би почути причетних
дитина пройшла курс з історїї України на Турбо ЗНО результат дуже позитивний! за рік (навчальний) підняли знання з 0 до 183 на НМТ, і те тілько тому що трапилися дибільні питання на відповідність, а так було б 200 можу рекомендувати сміло, але за умови що дитина сама хоче навчатися! це важливо!
Наші двоє старших займалися з репетиторами. Донька ще додатково там щось собі брала. Здали непогано, враховуючи що роки ковіду і війни вони толком і не вчилися. Можу рекомендувати онлайн груповий курс з історії. Діти були в захваті від викладача.
Roksimama 01.08.2025 11:33 пишет: Можу рекомендувати онлайн груповий курс з історії. Діти були в захваті від викладача.
Де вона брала той курс?
Це я брала. За рекомендацією друзів на фб. Це не відео курс, це онлайн заняття протягом півроку здається. Щомісячна оплата і звітність від вчителя як діти засвоюють кожну тему курсу.
Roksimama 01.08.2025 11:33 пишет: Можу рекомендувати онлайн груповий курс з історії. Діти були в захваті від викладача.
Де вона брала той курс?
Це я брала. За рекомендацією друзів на фб. Це не відео курс, це онлайн заняття протягом півроку здається. Щомісячна оплата і звітність від вчителя як діти засвоюють кожну тему курсу.
А можно посилання, що це за заняття?
В телеграмі власниця школи @olena_clever Викладач Богдан Грушевський (на фб є).
А сайту чи хоча б номеру телефону у них немає? Бо цей контакт @olena_clever в ТГ не відповідає