Вітаю. Трохи соромно перед молоддю, бо питання мабудь елементарне, але якось пройшло повз мене. Завжди, до ще пару років тому слухав бум-бум мп3, і хватало, а на старість накрило... Отже, потрібний девайс для прослуховування музики через дротові, повнорозмірні навушники. Без фанатизму, flac має вистачити. Є щось таке, типу медіа приставки? З пультом, щоб і онлайн і офлайн, компактного, але не кишенькового формату. Навушники маю неповнорозмірні косс, порекомендуйте якісь кращі, збалансовані до можливостей плеєра. Бюджет, нехай до 20к, разом з навушниками. Дякую
Це тобі потрібен девайс, що зветься "мережевий аудіоресівер". Які з них краще і які вмістяться у бюджет - хз. Звісно буде надлишкова функція у вигляди вбудованого підсилювача потужності (бо тобі реально потрібен лише попередній підсилювач), або мережевий аудіоплеєр (але якісь вони дорогі).
Може я погано шукав в інструкції, але я не побачив що у цьому девайсі є: 1) гніздо для підключення навушників (я так зрозумів що і попереднього підсилювача немає) 2) можливість відтворення з зовнішнього носія файлів у форматах : mp3, flac, alac, ape,...
З того, що я зрозумів з твоїх вимог до девайсу то тобі потрібне щось таке: сторінка , або сторінка але за менші гроші, тобто простіше, нижчого рівня.