Вітаю. Трохи соромно перед молоддю, бо питання мабудь елементарне, але якось пройшло повз мене. Завжди, до ще пару років тому слухав бум-бум мп3, і хватало, а на старість накрило... Отже, потрібний девайс для прослуховування музики через дротові, повнорозмірні навушники. Без фанатизму, flac має вистачити. Є щось таке, типу медіа приставки? З пультом, щоб і онлайн і офлайн, компактного, але не кишенькового формату. Навушники маю неповнорозмірні косс, порекомендуйте якісь кращі, збалансовані до можливостей плеєра. Бюджет, нехай до 20к, разом з навушниками. Дякую
Це тобі потрібен девайс, що зветься "мережевий аудіоресівер". Які з них краще і які вмістяться у бюджет - хз. Звісно буде надлишкова функція у вигляди вбудованого підсилювача потужності (бо тобі реально потрібен лише попередній підсилювач), або мережевий аудіоплеєр (але якісь вони дорогі).
Може я погано шукав в інструкції, але я не побачив що у цьому девайсі є: 1) гніздо для підключення навушників (я так зрозумів що і попереднього підсилювача немає) 2) можливість відтворення з зовнішнього носія файлів у форматах : mp3, flac, alac, ape,...
З того, що я зрозумів з твоїх вимог до девайсу то тобі потрібне щось таке: сторінка , або сторінка але за менші гроші, тобто простіше, нижчого рівня.
Шукав медіаплеєр, а треба було шукати стрімер підсилювач та цап Стрімер відпав, не лізе в бюджет. Попередньо обрав SMSL RAW-MDA1 на алі 11тис. https://www.smsl-audio.com/portal/product/detail/id/887.html Які до нього підібрати відповідні навушники, принаймі якого цінового діапазону?
Drug2 21.07.2025 00:32 пишет: Шукав медіаплеєр, а треба було шукати стрімер підсилювач та цап Стрімер відпав, не лізе в бюджет. Попередньо обрав SMSL RAW-MDA1 на алі 11тис. https://www.smsl-audio.com/portal/product/detail/id/887.html Які до нього підібрати відповідні навушники, принаймі якого цінового діапазону?
Ніде прямо не написано, які формати аудіо читає з зовнішнього носія. Я б цей девайс назвав попереднім підсилювачем з цап (виглядає як досить високого рівня). Незрозуміло чому немає USB 3, натомість - нащо балансні виходи? Навряд чи хтось, хто користується апаратурою такого рівня, в якій задіюються балансні виходи навіть подивиться у бік цього виробника.
Drug2 21.07.2025 10:18 пишет: Наскільки я зрозумів, флешку він не читає, читає комп чи телефон і якось заливає цифру в цап. Як, ще не розібрався.
Якийсь дивний девайс. Якщо все вірно в описі написано, то немає вбудованого програмного аудіоплеєра, немає сучасного USB, немає WiFi. Водночас є непоганйи цап, балансні виходи, купа якихось сучасних опцій. Фактично це цап з попереднім підсилювачем, а не медіаплеєр. Я б таке не купив.
Ще вивчаю питання. То спершу, не орієнтуючись навіть в назвах приладів, захотів, щоб насипали мені купу можливостей за три копійки. А зараз, ще й враховуючи бюджет, хоч це і не вирішальний чинник, попередньо схиляюсь до отого цапа. Вирішальний чинник це звучання, на Вашу думку, в якого перевага по параметрах?
Ще вивчаю питання. То спершу, не орієнтуючись навіть в назвах приладів, захотів, щоб насипали мені купу можливостей за три копійки. А зараз, ще й враховуючи бюджет, хоч це і не вирішальний чинник, попередньо схиляюсь до отого цапа. Вирішальний чинник це звучання, на Вашу думку, в якого перевага по параметрах?
Я не чув жодного з девайсів що тут обговорюються. Але за досвідом прослуховування великої кількості аудіотехніки інших конфігурацій скажу, що все треба слухати своїми вухами, на своєму стилі музики і бажано комплектом плеєр плюс навушники. З урахуванням загального бюджету - 20 к та нонейм виробника плеєра я б не розраховував на якісь "одкровення" в звучанні. Не той бюджет. Див не буває. Буде такий собі бюджетний середняк.
У меня на даче виим про плюс, на хорошей записи разница с cambridge cxn2 не слышна, на средней кемб опережает. P.s. гдето обсуждали, чтоб переиграть про плюс нужен цап свыше 3тдол))) правда у каждого свой слух и чувство юмора))) ультра немного детальнее
alexkit 22.07.2025 10:13 пишет: У меня на даче виим про плюс, на хорошей записи разница с cambridge cxn2 не слышна, на средней кемб опережает. P.s. гдето обсуждали, чтоб переиграть про плюс нужен цап свыше 3тдол))) правда у каждого свой слух и чувство юмора))) ультра немного детальнее
Я абсолютно згоден із тим, що під задачі, які поставив тс і під визначений бюджет оцей віім підходить якнайкраще. П.С. Щодо цап за 3 тис. доларів - це мабуть жарт. Це я у тому сенсі, що таке потрібне щоб переграти цей віім.