boyko_s 22.07.2025 19:27 пишет: Тогда уж лучше Джимни. По Карпатам точно покататься даст хорошо, но ХЗ, что там с прицепом будет.
Ну це культова машина, через це невиправдано дорога
Ото так думав, а врешті таки купив джимні. Ну воно і брутальне всередині і по їзді. У мене у куба, який я майже вдвічі дешевше продав, комплектація була типу наче років на 20 вперед
boyko_s 22.07.2025 19:27 пишет: Тогда уж лучше Джимни. По Карпатам точно покататься даст хорошо, но ХЗ, что там с прицепом будет.
Ото так думав, а врешті таки купив джимні. Ну воно і брутальне всередині і по їзді. У мене у куба, який я майже вдвічі дешевше продав, комплектація була типу наче років на 20 вперед
А яка ціна на такого звіра? Бо мені здавалось що Джимні то майже як Тойота по втраті (а точніше НЕ втраті) ціни
Alex2064 21.07.2025 09:26 пишет: вчера как-раз смотрел ролик, про хату в карпатах. хлопец взял ниву, 1200 баксов. ездит, но чинит сам. я бы ниву в первую очередь смотрел
Шнива не Запчасти, расход. Комфорт
Я так понял есть Джимми? Купить такой же но мех 6-7$ 2008-2010 Либо аналоги Либо планировать на будущее и искать уже что-то рамное, от 2.5тди и тп Самые простые- кайроны, рекстоны…
А яка ціна на такого звіра? Бо мені здавалось що Джимні то майже як Тойота по втраті (а точніше НЕ втраті) ціни
так, вони дуже повільно втрачають. Мій на автоматі 2010 року продажу (модельний 09) пішов за 8300 (купував за 17500), але доглянутий та в гарному стані.