Тогда уж лучше Джимни. По Карпатам точно покататься даст хорошо, но ХЗ, что там с прицепом будет.
Ну це культова машина, через це невиправдано дорога
Ото так думав, а врешті таки купив джимні. Ну воно і брутальне всередині і по їзді. У мене у куба, який я майже вдвічі дешевше продав, комплектація була типу наче років на 20 вперед
Джимни - это УАЗик, каким его видят японцы.
Тогда уж лучше Джимни. По Карпатам точно покататься даст хорошо, но ХЗ, что там с прицепом будет.
Ото так думав, а врешті таки купив джимні. Ну воно і брутальне всередині і по їзді. У мене у куба, який я майже вдвічі дешевше продав, комплектація була типу наче років на 20 вперед
А яка ціна на такого звіра? Бо мені здавалось що Джимні то майже як Тойота по втраті (а точніше НЕ втраті) ціни
вчера как-раз смотрел ролик, про хату в карпатах. хлопец взял ниву, 1200 баксов. ездит, но чинит сам. я бы ниву в первую очередь смотрел
Шнива не Запчасти, расход. Комфорт
Я так понял есть Джимми? Купить такой же но мех 6-7$ 2008-2010 Либо аналоги Либо планировать на будущее и искать уже что-то рамное, от 2.5тди и тп Самые простые- кайроны, рекстоны…
...
А яка ціна на такого звіра? Бо мені здавалось що Джимні то майже як Тойота по втраті (а точніше НЕ втраті) ціни
так, вони дуже повільно втрачають. Мій на автоматі 2010 року продажу (модельний 09) пішов за 8300 (купував за 17500), але доглянутий та в гарному стані.
За 7 взяв
П.С.: Було б цікаво послухати більше про ділянку і будівництво
А как на нём прицеп тянуть в горах? Он же себя еле толкает...
Ну по-перше, причіп буде не в горах, а тільки до ділянки, де схил цілком прийнятний для будь-якої машини. А по-друге, понижайка таки творить дива
причіп буде не в горах, а тільки до ділянки, де схил цілком прийнятний для будь-якої машини. А по-друге, понижайка таки творить дива
дай бог телятові вовка з'їсти, як моя бабця казала. У мене теж була кілька разів сверблячка, купити ділянку-хатинку десь у Верховині, навіть щось дивлися ще до ковіду. Але якщо там не жити, а типу інколи приїздити - то це не відпочинок буде, а віїздні будівельні роботи.
Ну по-перше, причіп буде не в горах, а тільки до ділянки, де схил цілком прийнятний для будь-якої машини. А по-друге, понижайка таки творить дива
з приводу «єлє толкаєт», це міф від теоретиків. Для своєї маси там досить моменту та потужності, я з багнюки витягав на досить великі відстані набагато важчі авто, типу фв транспортера. Питання маси причепу скоріше у тому, що сама маса авто невелика і гальма там відповідні, що і накладає певні обмеження на причеп, але це зовсім не повʼязано з потужністю.
з приводу «єлє толкаєт», це міф від теоретиків. Для своєї маси там досить моменту та потужності
Ну на трасі йому таки дуже важко. А от багнюка в горах - так, то його стихія
з приводу «єлє толкаєт», це міф від теоретиків. Для своєї маси там досить моменту та потужності
Ну на трасі йому таки дуже важко. А от багнюка в горах - так, то його стихія
в основному йому важко, тому що передаточні числа коробки досить великі і відсутність аеродинаміки, тому і максималка там 130. А для режиму до 80 км/г він досить шустро їде і в мене ніколи не було проблем по Карпатах кудись заїхати з головою потужності вистачає.