nickka 23.07.2025 16:54 пишет: Вредний Хряк писав що собівартість британського кошеняти 100 чи 200 баксів, я вже забув. Все інше це прибуток заводчика, вартість документів всяких хведерацій (якщо хочеться потім брати участь у виставках та брати грубі гроші за в'язки і кошенят). Вони навіть на виставках так кажуть без документів одна ціна, з документами інша.
тобто для себе можна брати за недорого ?а на куренівці цікаво ще е базар з тваринами? Може там подивитися бо на ВДНГ поки що нема отого дня як Ти писав, він вже був на початку місяця
egorka 23.07.2025 18:27 пишет: а на куренівці цікаво ще е базар з тваринами? Може там подивитися бо на ВДНГ поки що нема отого дня як Ти писав, він вже був на початку місяця
egorka 23.07.2025 18:27 пишет: а на куренівці цікаво ще е базар з тваринами? Може там подивитися бо на ВДНГ поки що нема отого дня як Ти писав, він вже був на початку місяця
куренівка ні в якому разі. Це взагалі не варіант.
, дякую а шо не так там? Хотів просто подивитися, чи краще почекати як писали вище та зʼїздити на виставку яка буде на Лівобережці
Ми свого колись знайшли на виставці. Колись вона була на площі Слави, зараз на лівобережці. Не сказати що та виставка дуже гігантська, але якщо цікаво вибрати кошеня то чому б не сходити - в основному заводчики розговорчиві. А харизма кошеняти одне діло на фото а інше от воно живе сидить По цінах - дорого за тих у кого родословна і все таке. Або буває навіть з одного приплоду чи як сказати - одне вродилося по стандартам породи а у другого там якийсь кінчик хвоста не того кольору і усьо, дешевше. Ну і традиційно - якщо вже трохи підріс то будуть продавати дешевше.
opexkiev 24.07.2025 11:21 пишет: ... Або буває навіть з одного приплоду чи як сказати - одне вродилося по стандартам породи а у другого там якийсь кінчик хвоста не того кольору і усьо, дешевше. ...
таки да моя беспородная (я так думаю) кошка оказалась котенком на улице в кустах забрали рыжая, окрас слегка не симметричен - кончик мордочки с одной стороны беленький, а с другой рыженький и по диогонали так же противоположно борода и родинка на розовом пятачке и шо? САМАЯ ЛУЧШАЯ КОШКА может отбраковка от мейнкуна ибо весьма крупная, 5.5 кг и это не жирная,там шерсти половина веса записал как метис - легче документы оформлять когда за бугор езжу она всегда со мной
opexkiev 24.07.2025 11:21 пишет: Ми свого колись знайшли на виставці. Колись вона була на площі Слави, зараз на лівобережці. Не сказати що та виставка дуже гігантська, але якщо цікаво вибрати кошеня то чому б не сходити - в основному заводчики розговорчиві. А харизма кошеняти одне діло на фото а інше от воно живе сидить По цінах - дорого за тих у кого родословна і все таке. Або буває навіть з одного приплоду чи як сказати - одне вродилося по стандартам породи а у другого там якийсь кінчик хвоста не того кольору і усьо, дешевше. Ну і традиційно - якщо вже трохи підріс то будуть продавати дешевше.
Донька з дружиною ходили в притулок на ВДНГ і їм сподобався звичайний кіт, привезли з Куп'янська місяць тому то зразу до донькі пішов, то і забрали, хлопчик 1,2 роки кастрований прививки е, тепер треба придумати як назвати , послухаю Ваші пропозиції бо там його назвали апероль
egorka 25.07.2025 15:16 пишет: Донька з дружиною ходили в притулок на ВДНГ і їм сподобався звичайний кіт, привезли з Куп'янська місяць тому то зразу до донькі пішов, то і забрали, хлопчик 1,2 роки
egorka 25.07.2025 15:16 пишет: Донька з дружиною ходили в притулок на ВДНГ і їм сподобався звичайний кіт, привезли з Куп'янська місяць тому то зразу до донькі пішов, то і забрали, хлопчик 1,2 роки кастрований прививки е, тепер треба придумати як назвати , послухаю Ваші пропозиції бо там його назвали апероль
egorka 25.07.2025 15:16 пишет: Донька з дружиною ходили в притулок на ВДНГ і їм сподобався звичайний кіт, привезли з Куп'янська місяць тому то зразу до донькі пішов, то і забрали, хлопчик 1,2 роки кастрований прививки е, тепер треба придумати як назвати , послухаю Ваші пропозиції бо там його назвали апероль
Djohny 25.07.2025 21:01 пишет: Красавчик. Монті? Враховуючи що далі він буде Моня того саме воно
А чого відразу моня? Може його зватимуть Пайтон.
Як Накамура стала Мурою, Харукі -Харіком а Люціфер - Люсєй то й Монті стане Монєй В нас тільки Йоші лишився Йошей, іноді даже Йошкою.
А у мене був кіт на імя "Ізя". У підсумку став "Ізяславом". А зараз у мене кіт на імя Мерлін (так його назвали власники розплідника, а ми вже не змінювали) і ніяк не виходить скоротити його. Так Мерліном і зветься.