egorka 25.07.2025 15:16 пишет: Донька з дружиною ходили в притулок на ВДНГ і їм сподобався звичайний кіт, привезли з Куп'янська місяць тому то зразу до донькі пішов, то і забрали, хлопчик 1,2 роки кастрований прививки е, тепер треба придумати як назвати , послухаю Ваші пропозиції бо там його назвали апероль
дякую, але ні, ну то таке, поки що зупинилися на Монті
оскільки кіт рудий, а точна дата народження невідома, то я назвав би "Патрік". І оголосив би днем народження 17 березня. Щоб на день святого Патріка святкувати з усіма рудими ірландцями з пивом та віскі.
оскільки кіт рудий, а точна дата народження невідома, то я назвав би "Патрік". І оголосив би днем народження 17 березня. Щоб на день святого Патріка святкувати з усіма рудими ірландцями з пивом та віскі.
nickka 23.07.2025 19:48 пишет: куренівка ні в якому разі. Це взагалі не варіант.
, дякую а шо не так там?
Практично гарантовано отримаєш хвору тварину з усім можливим спектром хвороб. Я дізнався про це вже після того, як ми взяли наша щастя там. В першій же день були в ветеринарці. Більше місяця вели боротьбу за її життя, тільки третій ветеринар взявся за лікування. Чудом вдалося вичухати, але радувала вона нас всього 4 роки, спадкові хвороби взяли своє.
egorka 25.07.2025 15:16 пишет: Донька з дружиною ходили в притулок на ВДНГ і їм сподобався звичайний кіт, привезли з Куп'янська місяць тому то зразу до донькі пішов, то і забрали, хлопчик 1,2 роки кастрований прививки е, тепер треба придумати як назвати , послухаю Ваші пропозиції бо там його назвали апероль
nickka 23.07.2025 19:48 пишет: куренівка ні в якому разі. Це взагалі не варіант.
, дякую а шо не так там?
Практично гарантовано отримаєш хвору тварину з усім можливим спектром хвороб. Я дізнався про це вже після того, як ми взяли наша щастя там. В першій же день були в ветеринарці. Більше місяця вели боротьбу за її життя, тільки третій ветеринар взявся за лікування. Чудом вдалося вичухати, але радувала вона нас всього 4 роки, спадкові хвороби взяли своє.
Дякую то ото і взяли із притулка, перевіреного з прививками
молодці, що взяли постраждалого від війни! Хай живе довго,не хворіє і радує вас!
молодці, що взяли постраждалого від війни! Хай живе довго,не хворіє і радує вас!
та він не рудий а ближче кава з молоком
Та Моня він Подивиться у ці очі і скажіть що він не Моня Довгі імена це у чистокровних британців або регдолів може бути, бо вони вальяжні, а тут по фото видно що це руда тигидимська блискавка тому довге ім'я ти просто не будеш встигати вимовити В нас саме так Люціфер став Люсєй бо частіше за все було що починаючи казати літаючому на вухах коту Люці , Фер вже приходилось кричати у інший кінець квартири
та він не рудий а ближче кава з молоком
Та Моня він Подивиться у ці очі і скажіть що він не Моня Довгі імена це у чистокровних британців або регдолів може бути, бо вони вальяжні, а тут по фото видно що це руда тигидимська блискавка тому довге ім'я ти просто не будеш встигати вимовити В нас саме так Люціфер став Люсєй бо частіше за все було що починаючи казати літаючому на вухах коту Люці , Фер вже приходилось кричати у інший кінець квартири
Та в нас усі коти гарні але з важким минулим. Харукі він же Харік, (десь у роду були МейКуни ) - забрали у клініці у дикому стресі, кіт тупо вмирав. Вже 8 років по тому а він досі боїться чоловіків та ганчірки. Мура , вона ж Накамура, триколірна черепахова 13 років тому принесли та поставили перед фактом або забираєте або піде жити на смітник. Люся він же Люцифер, десь там мабуть Рагомафін - пробився до бувших роботодавців дружини у Штатному в ресторані, забрали собі але на нього почала наізжати якась істота породи мікропінчер, чи щось таке, він ї йпрокусив лапу та був перед вибором назад на вулицю чи до нас... Ну і Йошка , він же 良い , усі кажуть що він Нібелунг - забрали з притулку, його діти мало не замордували восени 22, , забрали коли прийшлось приспати Себастьяна, бо дах їхав капітально... У котів є одна вада... Вони занадто заходять у душу.. а живуть занадто мало
Djohny 01.08.2025 19:34 пишет: Та в нас усі коти гарні але з важким минулим. Харукі він же Харік, (десь у роду були МейКуни ) - забрали у клініці у дикому стресі, кіт тупо вмирав. Вже 8 років по тому а він досі боїться чоловіків та ганчірки. Мура , вона ж Накамура, триколірна черепахова 13 років тому принесли та поставили перед фактом або забираєте або піде жити на смітник. Люся він же Люцифер, десь там мабуть Рагомафін - пробився до бувших роботодавців дружини у Штатному в ресторані, забрали собі але на нього почала наізжати якась істота породи мікропінчер, чи щось таке, він ї йпрокусив лапу та був перед вибором назад на вулицю чи до нас... Ну і Йошка , він же 良い , усі кажуть що він Нібелунг - забрали з притулку, його діти мало не замордували восени 22, , забрали коли прийшлось приспати Себастьяна, бо дах їхав капітально... У котів є одна вада... Вони занадто заходять у душу.. а живуть занадто мало