оскільки кіт рудий, а точна дата народження невідома, то я назвав би "Патрік". І оголосив би днем народження 17 березня. Щоб на день святого Патріка святкувати з усіма рудими ірландцями з пивом та віскі.
та він не рудий а ближче кава з молоком
Та Моня він Подивиться у ці очі і скажіть що він не Моня Довгі імена це у чистокровних британців або регдолів може бути, бо вони вальяжні, а тут по фото видно що це руда тигидимська блискавка тому довге ім'я ти просто не будеш встигати вимовити В нас саме так Люціфер став Люсєй бо частіше за все було що починаючи казати літаючому на вухах коту Люці , Фер вже приходилось кричати у інший кінець квартири
Як писав Террі Пратчетт у своїй книжці "Справжнісінький кіт", назву котам спочатку дають якусь одну, а потім це переходить у щось типу "анугетьзвідсидуринда".. а потім просто у щось коротке, що можна швидко і гучно вимовити
В нас мала бути Леді, бо серед котів, яких ми підгодовуємо на виробницстві ця вела себе наче її туди підкинули. Але вдома ця леді перетворилась у Пусічку, яку при тигидиках називаємо Пуся. А зараз вона взагалі Пусюндрик.. не знаю як воно так, але коти самі підкажуть як їх назвати. Це як доріжки в дворах, краще спочатку дати людям протоптати, а потім там уже прокласти доріжки. Бо там де прокласти одразу люди ходити ніколи не будуть
tolik86 23.07.2025 15:59 пишет: Зі здоров'ям зараз все норм, був лише один епізод коли в 5-6 місяців залишили на неділю на родичів, то він настільки перенервувався, що чуть дуба не дав, в клініці капали, схуднув на 1кг, після важко масу набирав. Будь які переїзди важко переносить. На фоні інших, наш доволі активний, полюбляє гратися за вудкою, в хованки, нишпорити по по всім коробкам тощо 3+ місяці та 20 місяців відповідно
У нас точнісінько такий ... 3 рочки ... 8 кг ... на дачі кротів, ящірок, мишей, горобців ловить аж бігом. Лівих котів і близько не має. Дорогу переносить нормально.
Одна проблема - коли вранці починає будити і ходити по тобі - такі собі відчуття
ПС: при кастрації сердечко (то їх слабке місце) перевірили - наче (ттт) все норм