R.Karp 22.07.2025 20:13 пишет: Привіт. Перегорів запобіжник в авто на вентилятор салону. Завтра буду по справам біля ринку Юність. Чи є там можливість купити?
Запобіжник такого плану на 30А
Їх там шо бруду... Тільки дивись щоб відвертий фуфел не напарили. А це точно запобіжник на вентилятор салону? Бо якось 360Вт як на мене забагато для вентихлятору.. Ну і якщо і на 30А перегорів я б зацікавився чому, чи не клинить, чи може щось попало..
Двигун вентилятора шумів. Розібрав, змастив і поставив назад. Через декілька тижнів перестав працювати. Мабуть таки клинив. Замовив новий двигун. Підключив і тиша. Знайшов цей запобіжник. На блоці запобіжників був ще один такий самий. Переставив і все запрацювало. Тепер потрібно тільки знайти такий запобіжник. Просто на Юності був давно і завжди буд матеріали купував. Тому не знаю де там шукати.
Вітаю! Раптом не знайдеться на Юності, то звідти і до авторинку бувш. Перова п'ять-шість хвилин дороги. Або в Епіцентрі на Братиславській зовсім поряд.
R.Karp 22.07.2025 20:49 пишет: Двигун вентилятора шумів. Розібрав, змастив і поставив назад. Через декілька тижнів перестав працювати. Мабуть таки клинив. Замовив новий двигун. Підключив і тиша. Знайшов цей запобіжник. На блоці запобіжників був ще один такий самий. Переставив і все запрацювало. Тепер потрібно тільки знайти такий запобіжник. Просто на Юності був давно і завжди буд матеріали купував. Тому не знаю де там шукати.
Перепрошую! Чогсь в мене Юність та Пєрова злились в одне... Там поряд. Я мав на увазі Пєрова! Ще раз перепрошую!
Це він і є. Але те що на фото поряд з GM навіть не лежало. Навіть не підробка, а повний треш. Ніколи не беріть оці дешеві поробки невідомого походження без маркування. Вони замість виконати свою функцію захисту починають грітися і псувати проводку. Ну а до пожежі там вже один крок.
Раджу заїхати по дорозі в будь який більш-менш стаціонарний автомагаз та купити хочаб корейский аналог. На розкладках ринків купляти запобіжники не раджу. На розетці теж - там зараз сторонні продавці священі корови на яких не можна написати негатиивний відгук, тому там вже торгують абсолютним хламом.
А це точно запобіжник на вентилятор салону? Бо якось 360Вт як на мене забагато для вентихлятору.. Ну і якщо і на 30А перегорів я б зацікавився чому, чи не клинить, чи може щось попало..