у нього свіжі чебуреки під будинком, отакий драйв ін прямо в голосіївський парк
це точно інколи беру, дзвоню замовляю та прихожу забираю з пилу з жару
Це блін якійсь харчовий БДСМ.. Замовив дріжджі, кінзу та баранину, завтра кохана вихідна, та буде піде пекти
я наприклад баранину і кінзу не люблю,а так 60 грн за чебурек і ніякої мороки не маєш, я там можу взяти і тісто готове і фарш готовий і чебурек сирий і дома посмажити але навіщо як шо вже можна взяти готовий і з їсти, інколи приношу сулугуні з моцарелою натертою дома або там можу натерти і мені роблять з сиром
Це блін якійсь харчовий БДСМ.. Замовив дріжджі, кінзу та баранину, завтра кохана вихідна, та буде піде пекти
А три літри масла переводити не жалко? Ну якщо маленькі чебуреки з ладонь одну робити, то може півтора піде. Але менше 25см то вже не чебурек. Тому беру там, де є обладнання його пожарити.
так дружина буде пекти піде це така турецька так сказати тіпа піца
я наприклад баранину і кінзу не люблю,а так 60 грн за чебурек і ніякої мороки не маєш, я там можу взяти і тісто готове і фарш готовий і чебурек сирий і дома посмажити але навіщо як шо вже можна взяти готовий і з їсти, інколи приношу сулугуні з моцарелою натертою дома або там можу натерти і мені роблять з сиром
Лех, я знаю что такое біде. До речі хачапурі теж печеться. Є одна точка де мені дуже хачапурі сподобалися. АЛЕ Класних, справжніх хачапурі по аджарські ( ті що з яйцом) я в Києві так і не знайшов. Я знаю з чим порівнювати. В мене хрещений ( хай його вічно ублажають гурії) був з Грузії та я там дісно не куштував в ресторані, а дома їв автентичну кухню.
Але ми говорили про чебурек! До речі в нас на кутку найкращі на пл. Шевченко. Але довезти їх можно тільки в седані в багажнику. В салоні везти - можна загинути захлинувшись слиною.
Друже, дякую... але навряд. Поки вся ця хня скінчиться, поки якісь гроші зберу ( я зараз все витрачаю самрозумієшкуди)... Мабуть вже в іншу дорогу треба буде збиратися.
egorka 06.08.2025 17:55 пишет: так дружина буде пекти піде це така турецька так сказати тіпа піца
Ти чебурек с хачапурі не плутаєш?
ні, чебуреки теж е з сиром, чебуреки смажать, шачапурі випікають, піде теж випікають в печі, Ти шо не коштував в Туреччині піде? Смачна штука
Проблема з підешками тільки одна - як їх за один раз у одну пику не стоптати, та ще й не лопнути у процесі Кохана робить спеціально не класичні за розміром а менші, щоб можна було вольовим зусиллям зупинитись , бо велику ж не кинеш надкусану
ні, чебуреки теж е з сиром, чебуреки смажать, шачапурі випікають, піде теж випікають в печі, Ти шо не коштував в Туреччині піде? Смачна штука
Проблема з підешками тільки одна - як їх за один раз у одну пику не стоптати, та ще й не лопнути у процесі Кохана робить спеціально не класичні за розміром а менші, щоб можна було вольовим зусиллям зупинитись , бо велику ж не кинеш надкусану
а шо то таке в пляшці?
Це шишімі тогараші. Суміш 7 перців. Доця як приїжджала то привезла трохи різних приправ з Японії. Це те що поки не закінчилось та на очі потрапило, там ще заправка до кімчі, до карі у холодильнику, як зустрічаю щось цікаве у книжках то пишу їй щоб коли щось висилати буде то у посилку закинула.
а шо то таке в пляшці?
Це шишімі тогараші. Суміш 7 перців. Доця як приїжджала то привезла трохи різних приправ з Японії. Це те що поки не закінчилось та на очі потрапило, там ще заправка до кімчі, до карі у холодильнику, як зустрічаю щось цікаве у книжках то пишу їй щоб коли щось висилати буде то у посилку закинула.
Дякую , то добре що донька з Японії присилає, суміш перців дивлюся е на розетці і не тільки треба буде спробувати
Для мене є три варіанти їсти: дома; в закладі; на ходу.
от в машині - то на ходу.
от в останій час не розумію чому людей тягне поїсти "на природі". раніше не парило. а зараз дивлюсь на тих стражденних що тягнуть ті були в ліс чи "альтанки" чого б дома не поїсти і не погуляти лісом?
от в останій час не розумію чому людей тягне поїсти "на природі". раніше не парило. а зараз дивлюсь на тих стражденних що тягнуть ті були в ліс чи "альтанки" чого б дома не поїсти і не погуляти лісом?
DimonDSV 13.08.2025 23:42 пишет: Для мене є три варіанти їсти: дома; в закладі; на ходу.
от в машині - то на ходу.
ну на ходу то мабуть пиріжок якись або бутерброд то можна а от наприклад шаурма чи чебурек то мабуть ні, ну і на природі смачніше багаття шашлик і тд