Серед єевропейців альтернативу шукати марно, її може і нема. Але європа давно втратила здоровий глузд і перестала бути конкурентною...
Вважаєш, що слід на європейських заводах знизити зарплатню до рівня китайської? Чи можливо є розуміння інших кроків для підвищення конкурентоздатності? Бо відчувається, що розбираєшся в питанні)) Може готовий свій літієвий кар'єр здати в оренду ВАГу?
ну китай ще крім того форсить держдотаціями виробників своїх електричок кажуть, якщо їх прибрати, то збанкротує абсолютна більшість китаєелектричок не знаю, наскільки правда, але читав таке
PS наші літієві кар'єри вже пішли сша (європа провтикала)
Офіційний?
так, у офіційного дилера. Але європейського.
Офіційний?
Супер, вітаю. Яка комплектація? Скільки чекати?
Серед єевропейців альтернативу шукати марно, її може і нема. Але європа давно втратила здоровий глузд і перестала бути конкурентною...
Вважаєш, що слід на європейських заводах знизити зарплатню до рівня китайської? Чи можливо є розуміння інших кроків для підвищення конкурентоздатності? Бо відчувається, що розбираєшся в питанні)) Може готовий свій літієвий кар'єр здати в оренду ВАГу?
ну китай ще крім того форсить держдотаціями виробників своїх електричок кажуть, якщо їх прибрати, то збанкротує абсолютна більшість китаєелектричок не знаю, наскільки правда, але читав таке
ЕС теж займається дотаціями, і в США були виплати при купівлі.
Офіційний?
sportline, 85 задній привід тільки, люк, maxx пакет , підігрів батареї. Майже все що можна було , окрім transport package. Чекати обіцяли 120 днів, по факту вийшло більше, ще місяць чекати.
Каско, до речі, з нульовою франшизою 1.9% пропонують (Wiener insurance). Знижку салон також трохи дав. Можна було з салону забрати зразу в тому зелено-болотному кольорі, але ми побоялися, що буде сильно нагріватись влітку.
...
sportline, 85 задній привід тільки, люк, maxx пакет , підігрів батареї. Майже все що можна було , окрім transport package. Чекати обіцяли 120 днів, по факту вийшло більше, ще місяць чекати.
Каско, до речі, з нульовою франшизою 1.9% пропонують (Wiener insurance). Знижку салон також трохи дав. Можна було з салону забрати зразу в тому зелено-болотному кольорі, але ми побоялися, що буде сильно нагріватись влітку.
Пакет зима і перегрівання влітку - це якийсь різко континентальний клімат) Вітаю з придбанням.
Гарно. Вітаю
...
Наче все необхідне є. Підігрів лобового в наших реаліях це просто кілер фіча. А на повному вони є?
А шо таке : задні зовнішні сидіння і нахіба їх підігрівати?
А шо таке : задні зовнішні сидіння і нахіба їх підігрівати?
мабуть труднощі перекладу. Мається на увазі просто бокові сидіння другого ряду, а ось центральне сидіння залишилось без підігріву. За те є окрема зона клімату з налаштуванням для другого ряду. Це буде моя перша машина з люком, до речі.
Намагаюсь з'ясувати, чи варто в цю машину пихати кастомну сигналізацію, наскільки легко штатна ламається. Також як правильно підключити регістратор (це ж не тесла, тут такого немає).
Наче все необхідне є. Підігрів лобового в наших реаліях це просто кілер фіча. А на повному вони є?
пару раз було, що я після ночі мав промерзлу лобовуху на своєму сітріку, тож так, сподіваюсь, що тут буде набагато зручніше вранці поставити через додаток прогрів та через хв 15 прийти і сісти в тепленьку машинку.
Повний привід? Загалом так, в конфігураторі якийсь час були, потім зникли, типу замовляйте RS версію.. зараз не знаю. Наче можна було замовляти. В попередніх генераціях точно були повноприводні, вони маркуються як "x", типу Sportline 85x - це вже повний привід.
пару раз було, що я після ночі мав промерзлу лобовуху на своєму сітріку, тож так, сподіваюсь, що тут буде набагато зручніше вранці поставити через додаток прогрів та через хв 15 прийти і сісти в тепленьку машинку.
якщо завчасно гріти, то сенсу в цьому не дуже багато, бо в електричок дуже потужна пічка і особисто в мене лобовуха навіть сьогодні у -21 відігрілась штатно за 10 хвилин. Але от якщо миттєво, до дійсно класна штука.
...
ЕС теж займається дотаціями, і в США були виплати при купівлі.
нініні...у китайоз напряму вливається бабло, значно більше податкових пільг
15 хв це якраз без обігріву. А з електричним підігрівом скла, 1-2 хв і готово. У мене на трійці немає, то гріємо теплим повітрям від двигуна, благо з 3 літрами його багато. А от на Жуку така фіча є, бо очевидно з літру багато тепла не буде, то скло відмерзає значно швидше і простіше, ніж повітрям гріти. Я зацінив, не надто часто треба, але для "сів і поїхав" дуже зручно.
якщо завчасно гріти, то сенсу в цьому не дуже багато, бо в електричок дуже потужна пічка і особисто в мене лобовуха навіть сьогодні у -21 відігрілась штатно за 10 хвилин. Але от якщо миттєво, до дійсно класна штука.
15 хв то щось занадто довго, в мене на 1,5 л більше 5хв ще не грів. навіть скребка не маю, щоб скло не царапати.
15 хв то щось занадто довго, в мене на 1,5 л більше 5хв ще не грів. навіть скребка не маю, щоб скло не царапати.
так отож, за 10 хвилин в -21 вже було все відігріто, за скільки реально воно відбулось, я не знаю, бо там фіксований таймінг у 10 хв.
Можна було з салону забрати зразу в тому зелено-болотному кольорі, але ми побоялися, що буде сильно нагріватись влітку.
Клас. Один з небагатьох електрокарів з більш-менш класичним дизайном. Але з кольором зальот)) Якщо це - Moon White Metallic, то в мене такий. Не знаю що вони до нього досипали, але цього літа офігів, коли на сонці простояла і поруч машина родича, теж біла, але якийсь класичний колір. То методом "рука на дах" зрозумів, що моя гріється практично як темний колір. Просто білий - теплий. Моя - конкретно гаряча... Ну, але якщо машина чиста, то колір звичайно цікавий. В залежності від освітлення віддає від сірвуватого до голубого...