Я ж тобі написав що в тебе на 32 а Ти замовив на 16 Ясен перец що замовлене не підійшло Сам так тупонув перший раз, повернув епіцентру.
Я ж тобі написав що в тебе на 32 а Ти замовив на 16 Ясен перец що замовлене не підійшло Сам так тупонув перший раз, повернув епіцентру.
тобто CEE 16А - менший діаметр, CEE 32A - буде більший діаметр?
Ага
Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.8,813.10 | AFEEV 7KW Портативний зарядний пристрій для електромобілів Type2/Type1/GBT Зарядний пристрій для електромобілів 32A 1 фаза Кабель для швидкого заряджання WiFi APP Bluetooth Control https://a.aliexpress.com/_EzwZoQE
а підкажіть початковому електрику..
А ще таке питання. Машина ще не прийшла, а я вже стикаюсь з сервісом..
Хочу поставити відео-реєстратор. Звернувся в сервіс, ті тиждень готували відповідь, яка приблизно зводиться до того, що мій регік вони не можуть поставити взагалі (про модель навіть не питали), але можуть додатково розглянути можливість встановити оригінальний реєстратор Шкоди (навіть не знав, що він існує, ще не гуглив). Оскільки регік уже куплений, і навряд чи шкодівський регік прям буде на голову вище в плані інтеграції (наприклад, буде доступний для перегляду прямо в мобільному додатку), то звісно я задумався про встановлення в "гаражах" регіка, однак перед цим хочу також підготуватись та зрозуміти як краще підключати. Чи є в когось схема запобіжників, на який саме краще підключати, щоб після відключення "запалення" (якого як такого і немає в електрокарі), регік вимикався. Бо онлайн та на офіційній сторінці документації такого не можу знайти, там максимум де ці запобіжники знаходяться.
Я щойно знайшов це на AliExpress: грн.8,813.10 | AFEEV 7KW Портативний зарядний пристрій для електромобілів Type2/Type1/GBT Зарядний пристрій для електромобілів 32A 1 фаза Кабель для швидкого заряджання WiFi APP Bluetooth Control https://a.aliexpress.com/_EzwZoQE
а підкажіть початковому електрику..
А ще таке питання. Машина ще не прийшла, а я вже стикаюсь з сервісом..
Хочу поставити відео-реєстратор. Звернувся в сервіс, ті тиждень готували відповідь, яка приблизно зводиться до того, що мій регік вони не можуть поставити взагалі (про модель навіть не питали), але можуть додатково розглянути можливість встановити оригінальний реєстратор Шкоди (навіть не знав, що він існує, ще не гуглив). Оскільки регік уже куплений, і навряд чи шкодівський регік прям буде на голову вище в плані інтеграції (наприклад, буде доступний для перегляду прямо в мобільному додатку), то звісно я задумався про встановлення в "гаражах" регіка, однак перед цим хочу також підготуватись та зрозуміти як краще підключати. Чи є в когось схема запобіжників, на який саме краще підключати, щоб після відключення "запалення" (якого як такого і немає в електрокарі), регік вимикався. Бо онлайн та на офіційній сторінці документації такого не можу знайти, там максимум де ці запобіжники знаходяться.
повинен бути тайп -с біля дзеркала для таких задач у шкода. нічого не потрібно підключати додатково
Як там в шкоди В айді3 біля салонного зеркала заднього огляду є вихід тайп-с. Туди всі підключають. Я не користуюсь регіком.
Офіційний?
ну що, хлопці я вам скажу. Не думав, що приколи БМВ брати гроші за підігрів руля, дійде і до Шкоди. Тут не за підігрів, але, наприклад, за амбієнт підсвітку яка була описана як плюшка без жодного застереження - тепер хочуть 29 євро. За те, щоб використовувати машину як точку доступу - також. Сама машина в інет виходить, обнови качає, але за точку доступу - треба платити. Багато сервісів дає тріал період на 3 роки, до цього я був готовий (ну там трафік, remote connect і все таке), але що навіть за підсвітку захочуть бабло відразу після покупки.. ну це не дуже user-friendly experience..
Що можу ще сказати. За кермом тільки 1 день, 70км проїхав, але вже було таке, що моя водійська дверька на ходу відчинилась сама. Машина запілікала, круїз вирубився, - тут ок, але що ні з того, ні з сього (дорога рівна була) двері вирішили відкритись - трохи не альо )) Допускаю, що я не сильно закрив її коли сідав.
Витрата - зразу була 22кват, зараз потихеньку опускається до 17.7кват, подивимось, що буде далі. Намагаюсь розібратись чому не зберігається DCC налаштування, постійно після того як заходжу в машину - воно скидається на Normal, а не на мою Individual, хоча самі налаштування в середині Individual зберігаються. Також постійно вмикається попередження про перевищення, хоча я його вже замахався вимикати.
З парковкою через телефон також не можу розібратись, постійно то кнопочка не активна "розпочати", то буває активна, але через пару секунд видає помилку що парковка була перервана і просить повернутись в машину, хоча я навіть нічого не натискав, а просто читав інфу на екрані.. Сідушка не завжди повертається в моє налаштування. Після відкриття дверей сідушка відїжджає, але не завжди повертається назад ))
Все важко, бо інструкцію скачати з сайта також зараз не можна, якась у них бага.. зателефонував на гарячу лінію в Чехію, а там.. знову індус, вислухав, і питає "а чого ви телефонуєте в Чехію?".. потім сказав пишіть листа.. так що на саппорт чехам листа зі скріншотами та debug-tool відписав..
Такий перший день.
Намагаюсь розібратись чому не зберігається DCC налаштування, постійно після того як заходжу в машину - воно скидається на Normal, а не на мою Individual, хоча самі налаштування в середині Individual зберігаються.
Based on user experiences and technical documentation, the Skoda Enyaq generally does not permanently save the last used DCC (Dynamic Chassis Control) or driving mode (Eco, Sport, etc.) after the car is turned off and back on again.
Default Behavior: Due to certification requirements, the Enyaq defaults to "Normal" mode upon starting. "Individual" Mode Limitation: Even if you set the car to "Individual" mode (which allows you to customize dampers), it often defaults back to "Normal" or a default setting after a restart. Workaround: Users often report having to re-select their preferred mode (e.g., Sport or Comfort) via the 13-inch screen or mode button on the center console every time they start the car.
While some software updates in newer models may offer better memory, the current consensus is that the vehicle defaults to a balanced mode rather than remembering the last, potentially more efficient (Eco) or stiffer (Sport) setting.
Схоже, просто спроба спихнути криворукий софт на вимоги сертифікації.. на таку поведінку скаржаться і інші користувачі. То на чорта тоді воно потрібно.. це зараз я ще не лінуюсь постійно натискати, але ж впевнений, через місяць-другий я просто запарюсь кожен раз лізти в налаштування щоб перемкнути DCC режим.. Який відстій..
А налаштування DCC там окремо від режимів? В Individual зберігаються?
Намагаюсь розібратись чому не зберігається DCC налаштування, постійно після того як заходжу в машину - воно скидається на Normal, а не на мою Individual, хоча самі налаштування в середині Individual зберігаються. Також постійно вмикається попередження про перевищення, хоча я його вже замахався вимикати.
Це не баг, це ВАГофіча машина завжди стартує в Нормалі. Це найбільш екологічний і економний режим (ну на бензині як мінімум). Попередження про перевищення, як і стартстоп на ДВЗ - кожен раз скидаються в дефолт. Вимоги безпеки і екології.
Про сідушку - основний користувач в мультимедії зареєстрований? Коли "не під'їжджає" зверни увагу чи машина онлайн, і чи залогінився основний користувач. Я нещодавно два тижні не міг машину змусити вилізти в онлайн. І залогінити користувача. Вже збирався імпортеру голову жерти, але потім після повного скидання в завод, видалення машини з застосунку, десь через добу воно роздуплилось, вилізло в онлайн і я зміг залогінитися. Але тепер не можу зареєструвати основного користувача, виявилось, що в запасному ключі батарейка сіла, а мені нема часу поміняти.
Так, я там єдиний користувач (окрім гостя, якого не видалити), і машина онлайн, хоча це також дичина - щоб сідушка через інет брала дані. Нижче профілю є дата останньої синхронізації - сподіваюсь воно ці налаштування все ж таки кешує локально ))
Хіба Normal найекономічніший? Навряд чи. Є ж окремо Eco, і в ньому (та і в моєму individual) режим еко включений і саме ця опція дає більш плавний старт-стоп (розгін та зупинку) бо в normal воно занадто, як на мене, різко це все робить, я звик до більш плавної їзди.. і це реально бісить, що мені для комфорту плавності ходу треба кожен раз перемикатись .. І пишуть, що це майже не реально пофіксить(прохачить). Хоч бери і вивчай, чи можна якось це post-script якимось зробити, але це звісно більше риторика, бо я не буду лізти в мізки поки машина на гарантії. Сама тенденція за мене вирішувати який режим і налаштування вмикати - дуже дивна.
Так, я там єдиний користувач (окрім гостя, якого не видалити), і машина онлайн, хоча це також дичина - щоб сідушка через інет брала дані. Нижче профілю є дата останньої синхронізації - сподіваюсь воно ці налаштування все ж таки кешує локально ))
Хіба Normal найекономічніший? Навряд чи. Є ж окремо Eco, і в ньому (та і в моєму individual) режим еко включений і саме ця опція дає більш плавний старт-стоп (розгін та зупинку) бо в normal воно занадто, як на мене, різко це все робить, я звик до більш плавної їзди.. і це реально бісить, що мені для комфорту плавності ходу треба кожен раз перемикатись .. І пишуть, що це майже не реально пофіксить(прохачить). Хоч бери і вивчай, чи можна якось це post-script якимось зробити, але це звісно більше риторика, бо я не буду лізти в мізки поки машина на гарантії. Сама тенденція за мене вирішувати який режим і налаштування вмикати - дуже дивна.
Ну я про "економічність" більше за свою писав. Але да, скидається в дефолтний режим. Єдиний користувач і основний користувач - це две большие разніци Але я не знаю як там на твоєму поколінні. Хоча раз у тебе працює застосунок, то ти там таки основний користувач. Мультимедія ВАГа це окреме царство дічі.
Намагаюсь розібратись чому не зберігається DCC налаштування, постійно після того як заходжу в машину - воно скидається на Normal, а не на мою Individual, хоча самі налаштування в середині Individual зберігаються. Також постійно вмикається попередження про перевищення, хоча я його вже замахався вимикати.
Це не баг, це ВАГофіча машина завжди стартує в Нормалі. Це найбільш екологічний і економний режим (ну на бензині як мінімум). Попередження про перевищення, як і стартстоп на ДВЗ - кожен раз скидаються в дефолт. Вимоги безпеки і екології.
Про сідушку - основний користувач в мультимедії зареєстрований? Коли "не під'їжджає" зверни увагу чи машина онлайн, і чи залогінився основний користувач. Я нещодавно два тижні не міг машину змусити вилізти в онлайн. І залогінити користувача. Вже збирався імпортеру голову жерти, але потім після повного скидання в завод, видалення машини з застосунку, десь через добу воно роздуплилось, вилізло в онлайн і я зміг залогінитися. Але тепер не можу зареєструвати основного користувача, виявилось, що в запасному ключі батарейка сіла, а мені нема часу поміняти.
не знаю як це працює в ніссані але я тепер безмежно щасливий що не захотів доплатити за навернуту комплектацію
не знаю як це працює в ніссані але я тепер безмежно щасливий що не захотів доплатити за навернуту комплектацію
знаєте, що бісить? що про ці обмеження, відомі глюки - про це все не кажуть на жодних оглядах, навіть на українських. Якщо я це все зясував ще в перший день - невже так важко це також виявити на тестах?
А так завжди Це ти ще до приколів експлуатації саме електрички не добрався, про них також мало де пишуть.
знаєте, що бісить? що про ці обмеження, відомі глюки - про це все не кажуть на жодних оглядах, навіть на українських. Якщо я це все зясував ще в перший день - невже так важко це також виявити на тестах?
Раз виявиш - потім не дадуть на огляд авто. Бували прецеденти.
...
А про машину, а не смартфон відгук буде? Ну тобто як сидиться, як їдеться/повертається? Бо це треба вміти - про нову машину зразу починати з негативу)))
Сама тенденція за мене вирішувати який режим і налаштування вмикати - дуже дивна.
Вже 20 років тому на форумі був тренд, що автомат - рулить, а палка - своє віджила. Всі ж ніби не заперечували... А тепер онвонояк
А про машину, а не смартфон відгук буде? Ну тобто як сидиться, як їдеться/повертається? Бо це треба вміти - про нову машину зразу починати з негативу)))
так це ж не машина, а побутовий прилад от і відгуки, як про побутовий прилад
та чого в гілці про Форментор, я про мультимедію наче писав, що вона така собі... просто я машину купляв через технічні характеристики, мотор і коробку, то воно мені пофіг трохи
так це ж не машина, а побутовий прилад от і відгуки, як про побутовий прилад
Ну десь так і є. Колись не розумів чому тепле лампове, навіть якщо нікуди не їде дає задоволення, а електричка ні. То розумні люди досить гарно все розжували: