autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Enyaq. Skoda Enyaq (7/7)

V.I.P ***
Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: Sashok_Accent]
      2 марта 2026 в 15:15 Гілками

У БМВ також є така бага фіча. Через комп легко міняється, щоб памʼятало. Впевнений, що і на ВАГах також.
Я спочатку собі активував, щоб запамʼятовувала, а потім вимкнув назад, бо виходить трохи тупо їхати на холодному двигуні в Sport Individual. Є сенс включати десь хвилин за 5, коли вже можна.
Для електрички, напевно, не так актуально.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
22 года за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: Paulskit]
      2 марта 2026 в 17:31 Гілками

Paulskit 02.03.2026 15:15 пишет:

У БМВ також є така бага фіча. Через комп легко міняється, щоб памʼятало. Впевнений, що і на ВАГах також.

В оновлених моделях BMW нічого вже налаштувати не можна. Доступ до блоків керування закрили. Не думаю, що в нових ВАГах якось по іншому.

На дорестайловому X5, де bimmercode ще працює, зробити саме "щоб пам'ятало" теж не вийде. Можна лише обрати режим за замовчуванням.

40 лет (21 год за рулем), Ірпінь
С нами с 25.02.2005

3 марта 2026 в 09:16 Гілками

Paulskit 02.03.2026 15:15 пишет:

Впевнений, що і на ВАГах також.

воно канешна добре що ти впевнений
але ніт, щтатними засобами не можна змусити запам'ятовувати

V.I.P ***
Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: Sashok_Accent]
      3 марта 2026 в 11:16 Гілками

Штатними ні. А через шнурок?

аццкая сотона **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: AL®]
      3 марта 2026 в 22:59 Гілками

Зберіг(навчив) місце парковки біля дому, паркується більш-менш ок (деколи на метр може промазати), вирішив навчити як правильно виїжджати з цієї збереженої парковки.
Сів в машину, далі відео:

http://youtu.be/a1v3nFqeajY?si=A1YnVXMkMJkM1E6J
Перемкнув дисплей в розділ парковки, вибрав збережені меню, потім тицьнув на збережену парковку Regular, справа зверху з'явилась кнопка start і напис, що зараз буде навчання щодо exit parking, але.. при натисканні на зелену кнопку start, воно врешті пише cancelled перший раз, а при повторній спробі просто вимикається.
Що я роблю не так?
Трохи бентежить напис внизу Parking Distance control deactivated,хз чому.
Є ідеї?

З.І. сьогодні змушений був екстрено гальмувати, бо ACC чомусь в упор вирішив не побачити машину спереду, і продовжував гнати на всі гроші в стоячу на світлофорі машину спереду.. ух.

продавець прохолоди **
54 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

4 марта 2026 в 10:17 Гілками

AL® 03.03.2026 22:59 пишет:

Зберіг(навчив) місце парковки біля дому, паркується більш-менш ок (деколи на метр може промазати), вирішив навчити як правильно виїжджати з цієї збереженої парковки.
Сів в машину, далі відео:

Перемкнув дисплей в розділ парковки, вибрав збережені меню, потім тицьнув на збережену парковку Regular, справа зверху з'явилась кнопка start і напис, що зараз буде навчання щодо exit parking, але.. при натисканні на зелену кнопку start, воно врешті пише cancelled перший раз, а при повторній спробі просто вимикається.
Що я роблю не так?
Трохи бентежить напис внизу Parking Distance control deactivated,хз чому.
Є ідеї?

З.І. сьогодні змушений був екстрено гальмувати, бо ACC чомусь в упор вирішив не побачити машину спереду, і продовжував гнати на всі гроші в стоячу на світлофорі машину спереду.. ух.

Ух, оце купив собі цяцьку

аццкая сотона **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: egorka]
      4 марта 2026 в 10:57 Гілками

egorka 04.03.2026 10:17 пишет:

Ух, оце купив собі цяцьку

аналізуючи купу проблем по цій машині, в основному софт, я так думаю, але все ж таки закономірно спадає на думку питання - якщо тут така купа проблем, а як же воно в інших машинах, типу ID.x або ioniq на які просто валом інфи, що вони гірші по софту і не такі стабільні як enyaq... невже може бути набагато гірше? Як воно тоді взагалі проходить відділ контролю якості??

V.I.P ***
      4 марта 2026 в 11:01 Гілками

По ID.4 глюків також повно. Travel Assist скоріше не працює, ніж працює. В помилці висить 90% часу. Камери також живуть своїм життям. Апдейти до сраки дверці, одне фіксять інше ламають. За них ще й треба платити, бо машина не офіційна і кожен апдейт це танці з бубном.
Але як кажуть на автоюа, зато заряджатись дешево

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

4 марта 2026 в 11:29 Гілками

мене хейтили з китайським byd.
щодня по місту з АСС, пробки, тягнучки, жодних проблем. гальмує коли треба навіть реагуе на авто , котрі підрізувають в останній момент. навіть в снігопад на ньому іздив в таягнучках пробках коли була повна [*****].
жодних глюків по ПЗ. нічого не прошивав ні разу. все працює як повинно працювати.

СуперСтар **
Днепро...довск
С нами с 11.11.2005

4 марта 2026 в 11:29 Гілками

я через місяць після купівлі айді3 знайшов в телеграмі айді спільноту. Почитав і єдина думка "[*****] ну я і вляпався". Але за 3 роки, 50 з гаком тис км нічого так і не вилізло. 1 раз самостійно оновив балалайку, коли робив ТО оновив налаштування стопів при рекуперації (за 500 грн).

аццкая сотона **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: мелкий-2]
      4 марта 2026 в 12:15 Гілками

мелкий-2 04.03.2026 11:29 пишет:

я через місяць після купівлі айді3 знайшов в телеграмі айді спільноту. Почитав і єдина думка "[*****] ну я і вляпався". Але за 3 роки, 50 з гаком тис км нічого так і не вилізло. 1 раз самостійно оновив балалайку, коли робив ТО оновив налаштування стопів при рекуперації (за 500 грн).

вляпався я з сідушками. Я взяв спортлайн версію, тож там бокова підтримка доволі широка і.. вона мені заважає коли я сідаю. Виходити ще ок, а от коли сідаю - постійно чіпляю спиною бокову підтримку. Добре, що вона доволі мяка. Добре, що сідушка відїжджає, але якби воно ще не глючило кожен раз на різну позицію відїжджати та приїжджати, та можна було виставити наскільки далеко відїжджати (бо не достатньо, як на мене), то було б взагалі норм.
А так змушений миритись і щодня спиною чіпляти сідушку..

Достоевский **
Київ
С нами с 18.06.2013

4 марта 2026 в 12:38 Гілками

AL® 04.03.2026 12:15 пишет:

мелкий-2 04.03.2026 11:29 пишет:

вляпався я з сідушками. Я взяв спортлайн версію, тож там бокова підтримка доволі широка і.. вона мені заважає коли я сідаю. Виходити ще ок, а от коли сідаю - постійно чіпляю спиною бокову підтримку. Добре, що вона доволі мяка. Добре, що сідушка відїжджає, але якби воно ще не глючило кожен раз на різну позицію відїжджати та приїжджати, та можна було виставити наскільки далеко відїжджати (бо не достатньо, як на мене), то було б взагалі норм.
А так змушений миритись і щодня спиною чіпляти сідушку..

В мене був Кодіак спортлайн. Так от там мені не дуже ті типу ковші заходили з точки зору недостатності для мене поперекової підтримки. Кидав невеличку ікеєвську подушку під офісне крісло... Тому з усіма цими спортлайнами треба обережно, все міряти під себе, але ж все таке зазвичай вилазить вже в процесі експлуатації. Думаю звикнеш, не найбільша проблема черкати м'яку боковину. Головне щоб все інше по посадці в цих спорткріслах влаштовувало.

аццкая сотона **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

9 марта 2026 в 16:33 Гілками

AL® 01.03.2026 10:34 пишет:

Добрий день. Навіть ще на першій тисячі км вже є декілька проблем.

по-перше, цей кондей.
Він, навіть дує, от тільки вимкнуть повністю його зараз не можу. Не знаю, це глюк, чи така логіка, але навіть якщо я вимикаю в OFF або вручну виставляю швидкість на нуль, і він автоматично тоді на OFF переходить, все одно з вентиляційних каналів дує. Якщо стою на парковці, відкрив люк, насолоджуюсь весняним вітерцем, а з вентиляційних каналів дує повітря, вимкнути не можу

Був сьогодні в сервісі. Накрився датчик CO2 Carbon dioxide, який перевіряє наскільки в салоні вистачає повітря. По словам сервісників, саме тому, я не можу повністю вимкнути обдув, бо машина думає, що мене потрібно рятувати, навіть при відкритих вікнах і люку )

Сенсор пообіцяли замовити, навіть сказали за пару днів прийде, а ось для заміни цього датчику потрібно всю морду розбирати, сказали, весь день, будуть знімати навіть дисплей.
Так що буде в мене не чеська зборка машини, а місцева після цієї заміни.. нажаль.

Достоевский **
20 лет за рулем,
С нами с 05.05.2009

9 марта 2026 в 16:35 Гілками

для шкоди краще мати гарантію...

аццкая сотона **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.04.2007

9 марта 2026 в 16:56 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

До речі, якщо комусь цікаво для статистики. Проїхав першу тищу.
Середня витрата - 17.6кВатГ/100км.

До речі, якщо комусь цікаво для статистики. Проїхав першу тищу

IesuiT **
37 лет (19 лет за рулем), Одесса
С нами с 14.10.2011

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: alexa11]
      9 марта 2026 в 17:06 Гілками

alexa11 09.03.2026 16:35 пишет:

для шкоди краще мати гарантію...

щас бы не знать, что ALR даже тойоту ЛК 70 сможет сломать

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
3 користувачів і 216 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 6926

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія