autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Enyaq. Skoda Enyaq (9/9)

Достоевский *
49 лет (29 лет за рулем), Киев
С нами с 31.07.2010

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: HDC1]
      26 мая 2026 в 17:12 Гілками

HDC1 26.05.2026 13:15 пишет:

AL® 26.05.2026 12:54 пишет:

Але в цілому шкода вже не здається мені надійною. Зараз вже реально бачу, що ACC та датчики дуже тормозять, причому час-від-часу. Інколи спрацьовує адекватно, швидко, а інколи аж на півсекунди може притормозити з реакцією. Це прям відчутно сильно інколи.
Якби в машини був настрій чи душа - то на це можна було б якраз і списати, але ж тут техніка.. чому вона то норм працює, то тормозить - незрозуміло.
Думав, якщо я переплачу за європейську якість, щоб не брати китайця - то хоча б таких багів не буде.. а ні, все одно є.

Нема в них часу на тестування оцього всього. В простіших авто в яких менше функціоналу ще можуть перевірити перед випуском, а тут получається що якщо витратити лишніх пару місяців на тестування всього перед релізом то краще жити з цими багами ніж втрачати гроші.
Але головне що автомобіль подобається і вистачає запасу ходу на свої потреби.
Відносно запасу ходу - куплено як розумію коли потепліло. Треба морально бути готовим до розчарування яке почне приходити із настанням холодів, особливо якщо зима як оця, коли в -18 воно малює запас ходу в 2 рази нижчий ніж влітку.

"фічі" сучасного ІТ - ніхто не хоче робити якісно бо це займає багато часу

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
48 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: Disnake]
      26 мая 2026 в 17:24 Гілками

Disnake 26.05.2026 17:12 пишет:

HDC1 26.05.2026 13:15 пишет:

AL® 26.05.2026 12:54 пишет:

Але в цілому шкода вже не здається мені надійною. Зараз вже реально бачу, що ACC та датчики дуже тормозять, причому час-від-часу. Інколи спрацьовує адекватно, швидко, а інколи аж на півсекунди може притормозити з реакцією. Це прям відчутно сильно інколи.
Якби в машини був настрій чи душа - то на це можна було б якраз і списати, але ж тут техніка.. чому вона то норм працює, то тормозить - незрозуміло.
Думав, якщо я переплачу за європейську якість, щоб не брати китайця - то хоча б таких багів не буде.. а ні, все одно є.

Нема в них часу на тестування оцього всього. В простіших авто в яких менше функціоналу ще можуть перевірити перед випуском, а тут получається що якщо витратити лишніх пару місяців на тестування всього перед релізом то краще жити з цими багами ніж втрачати гроші.
Але головне що автомобіль подобається і вистачає запасу ходу на свої потреби.
Відносно запасу ходу - куплено як розумію коли потепліло. Треба морально бути готовим до розчарування яке почне приходити із настанням холодів, особливо якщо зима як оця, коли в -18 воно малює запас ходу в 2 рази нижчий ніж влітку.

"фічі" сучасного ІТ - ніхто не хоче робити якісно бо це займає багато часу

хоч сам цієї кухні не знаю з середини, саме про софт для авто, але маю обгрунтоване припущення, що намагаються зробити багато складних фіч одразу, тому не тестять їх нормально, замість того, щоб сконцентруватися на ключових речах, а просто вивалюють сирі рішення, щоб не відстати від конкурентів.

СуперСтар *
7 лет (13 лет за рулем), Киев
С нами с 01.07.2018

Re: Enyaq. Skoda Enyaq [Re: keen]
      26 мая 2026 в 17:30 Гілками

keen 26.05.2026 17:24 пишет:

хоч сам цієї кухні не знаю з середини, саме про софт для авто, але маю обгрунтоване припущення, що намагаються зробити багато складних фіч одразу, тому не тестять їх нормально, замість того, щоб сконцентруватися на ключових речах, а просто вивалюють сирі рішення, щоб не відстати від конкурентів.

Але в принципі така ситуація мене повністю задовільняє, саме головне щоб правильно функціонували критичні фічі, щоб авто завжди тормозило, розганялось, заводилось, не глохло. А те що десь там магнітола в якийсь момент зависне - можна пережити.
І взагалі трохи страшно цими фічами користуватись, максимум - це адаптивний круіз, і то треба обережно, враховуючи отаке:
наша автобізнесменша коцнула Тайкан

СуперСтар **
48 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

26 мая 2026 в 17:44 Гілками

HDC1 26.05.2026 17:30 пишет:

keen 26.05.2026 17:24 пишет:

Але в принципі така ситуація мене повністю задовільняє, саме головне щоб правильно функціонували критичні фічі, щоб авто завжди тормозило, розганялось, заводилось, не глохло. А те що десь там магнітола в якийсь момент зависне - можна пережити.
І взагалі трохи страшно цими фічами користуватись, максимум - це адаптивний круіз, і то треба обережно, враховуючи отаке:

в моїй електричці враження таке, що софт писали різні команди, наскільки все криве та косе, з того що стосується мультимедії та різних допфункцій, типу режимів водіння, клімату, тощо. В той же час критичні, що на основному дисплеї, працюють без глюків і мають нормальний дизайн.

СуперСтар **
Lviv
С нами с 26.09.2007

26 мая 2026 в 20:56 Гілками

HDC1 26.05.2026 17:30 пишет:

Бардак...

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
2 користувачів і 97 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 9628

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія