Дуже сподівався, що купивши електричку, не буду відвідувати СТО хоча б перші 2 роки. А тут за перші пів року вже 5 разів був, майже кожного місяця їжджу на сервіс..
я тебе прошу, купи собі Тойоту нам потім буде легше поціновувачів "надійності" тикати носом
Дуже сподівався, що купивши електричку, не буду відвідувати СТО хоча б перші 2 роки. А тут за перші пів року вже 5 разів був, майже кожного місяця їжджу на сервіс..
я тебе прошу, купи собі Тойоту нам потім буде легше поціновувачів "надійності" тикати носом
Та там реально тачка проблемна. Я дуже радий, що здихався такого щастя. У камрада воно хоч офіційне і який-не-який сервіс є. А з китайцями то все твоя проблема, яка по факту не вирішується. Але більшості норм, "жодних проблем", ага.
+100
а сколько на эту горемыку, я о Skoda Enyaq, гарантия? Этак дилер , там "2 недели подождите и приезжайте", потом "за неделю починим" и так далее, дотянет до конца гарантии и все, давай, удачи в ремонтах за денежку....