Дуже сподівався, що купивши електричку, не буду відвідувати СТО хоча б перші 2 роки. А тут за перші пів року вже 5 разів був, майже кожного місяця їжджу на сервіс..
я тебе прошу, купи собі Тойоту нам потім буде легше поціновувачів "надійності" тикати носом
Дуже сподівався, що купивши електричку, не буду відвідувати СТО хоча б перші 2 роки. А тут за перші пів року вже 5 разів був, майже кожного місяця їжджу на сервіс..
я тебе прошу, купи собі Тойоту нам потім буде легше поціновувачів "надійності" тикати носом
Та там реально тачка проблемна. Я дуже радий, що здихався такого щастя. У камрада воно хоч офіційне і який-не-який сервіс є. А з китайцями то все твоя проблема, яка по факту не вирішується. Але більшості норм, "жодних проблем", ага.
+100
а сколько на эту горемыку, я о Skoda Enyaq, гарантия? Этак дилер , там "2 недели подождите и приезжайте", потом "за неделю починим" и так далее, дотянет до конца гарантии и все, давай, удачи в ремонтах за денежку....
тиждень тому перестала машинка оновлювати дані мого аккаунту. Остання синхронізація - 22.07. Примусова синхронізація не працює, пише "спробуйте наступного разу". Написав в шкоду, ті навіть протягом трьох днів відповіли. Сказали, пофіксити це віддалено не можуть, сказали потрібно знову в сервіс записуватись. Найближчий термін - через 2 тижні.
ну, був на сервісі. промурижили півдня, нічого зробити не змогли. Не працює сінхронізація. Це при тому, що ці шкодовці support@skoda-auto.com попросили сказати на коли в мене запис, щоб передати всю необхідну інфу на сервіс, що і як робити. І після того, як я їм відправив дані про запис - підтвердили, що інструкції відправили. Але і це не допомогло. Як останній варіант, запропонували видалити юзера, і зробити повний factory reset. Видалили. Я втратив trip history, але challenges та charging history наче залишились. Це, знову ж таки, при тому, що бекап я зробив, але як зясувалось, бекап я зробити можу, а ось заімпортити назад - ні )) Також всі налаштування машини, екранів, поведінки, підсвітки.. виявляється я там купу всього під себе налаштувати встиг - все це також збилось в дефолтне, налаштовув майже годину. Але основне - синхронізація так і не запрацювала. Написав листа на support
Купи тойоту
У вас якийсь прикол купувати нову рідкісну автівку і вопробовувати все на собі. Памятаю і з Сітріком ви постійно возилися.
У вас якийсь прикол купувати нову рідкісну автівку і вопробовувати все на собі. Памятаю і з Сітріком ви постійно возилися.
угу. а сенс купувати старий мотлох або тойоту з застарілим підходом, якщо я дійсно люблю передові технології. Сітроен дійсно був рідкісним екземпляром в Україні. Однак забугром їх тут дочортиків багато, саме Picasso навіть. А Enyaq це той же Elroq, і їх також в Європі багато.
Я до того, що тойота не в списку покупок, бо там доісторичні технології. Не щодо моторів чи там підвіски, може там ок. Але ассистенти та інша електроніка явно пасе задніх. Тож "там немає чому ламатися" може і правда про тойоти.
Я до того, що тойота не в списку покупок, бо там доісторичні технології. Не щодо моторів чи там підвіски, може там ок. Але ассистенти та інша електроніка явно пасе задніх.
Добре, що на вашій новій автівці електроніка працює як швейцарський годинник
Я до того, що тойота не в списку покупок, бо там доісторичні технології. Не щодо моторів чи там підвіски, може там ок. Але ассистенти та інша електроніка явно пасе задніх.
кстати, а какие часы у ТС?