autoua
Autoua.netФорумВибір автомобіля

Audi Q4 E-Tron (перший досвід) (3/3)

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

Re: Audi Q4 E-Tron (перший досвід) [Re: Dns_kobra]
      3 августа 2025 в 23:06 Гілками

Dns_kobra 03.08.2025 11:38 пишет:

тобі не здається що ти багато вигадуєш?

Пардон, значить не так зрозумів. Я гадки не маю, що там за дорога. Вирішив, що 80 саме через її стан. Ні то ні.

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Укроп *
-1103 лет за рулем, Киев
С нами с 07.11.2007

Re: Audi Q4 E-Tron (перший досвід) [Re: skov]
      4 августа 2025 в 13:03 Гілками

skov 03.08.2025 23:06 пишет:

Dns_kobra 03.08.2025 11:38 пишет:

тобі не здається що ти багато вигадуєш?

Пардон, значить не так зрозумів. Я гадки не маю, що там за дорога. Вирішив, що 80 саме через її стан. Ні то ні.

Там дорога скло, зробили ідеально від повороту на Птахофабрику аж до дачного кооперативу. З роками я став менше кудись поспішати тому і такий режим їзди. І пофіг на чому, на БМВ або на Ауді завжди ця дорога розтягується по часу і отримується задоволення.

СуперСтар **
21 год за рулем, Киев
С нами с 27.12.2012

4 августа 2025 в 13:16 Гілками

Dns_kobra 04.08.2025 13:03 пишет:

Там дорога скло, зробили ідеально від повороту на Птахофабрику аж до дачного кооперативу. З роками я став менше кудись поспішати тому і такий режим їзди. І пофіг на чому, на БМВ або на Ауді завжди ця дорога розтягується по часу і отримується задоволення.

Ok, вірю. Просто опис вашого досвіду настільки збігається з деякими пунктами з переліку пана Paulskit з іншої теми, що не міг не перепитати
Знайдіть себе в списку.
- Я вже не літаю, старше став, розумніше. Мені 120 більш ніж комфортно. (Тим часом, сідає за кермо БМВ і навалює 200 всю дорогу).
- Виключив клімат. І так не холодно/хочеться свіжого повітря. (Тим часом на ДВЗ клімат завжди в Auto).
- Я все одно роблю зупинки кожні пару годин. (До цього регулярно робили перегон Київ-Львів з єдиною зупинкою вже на окружній чи в Бродах для заправки).
- А мені подобається електричка, 100 км проїхав всього за Х гривень! (Повторює як папуга).
- Зараз зарядку знайдемо, заодно і поїмо (До цього обирали де їсти тільки по рейтингу і відгукам ресторану).

Укроп *
-1103 лет за рулем, Киев
С нами с 07.11.2007

Re: Audi Q4 E-Tron (перший досвід) [Re: skov]
      4 августа 2025 в 14:17 Гілками

skov 04.08.2025 13:16 пишет:

Dns_kobra 04.08.2025 13:03 пишет:

Ok, вірю. Просто опис вашого досвіду настільки збігається з деякими пунктами з переліку пана Paulskit з іншої теми, що не міг не перепитати
Знайдіть себе в списку.
- Я вже не літаю, старше став, розумніше. Мені 120 більш ніж комфортно. (Тим часом, сідає за кермо БМВ і навалює 200 всю дорогу).
- Виключив клімат. І так не холодно/хочеться свіжого повітря. (Тим часом на ДВЗ клімат завжди в Auto).
- Я все одно роблю зупинки кожні пару годин. (До цього регулярно робили перегон Київ-Львів з єдиною зупинкою вже на окружній чи в Бродах для заправки).
- А мені подобається електричка, 100 км проїхав всього за Х гривень! (Повторює як папуга).
- Зараз зарядку знайдемо, заодно і поїмо (До цього обирали де їсти тільки по рейтингу і відгукам ресторану).

Тут мене немає )
1. Літаю і под 200 коли настрій є
2. Часто катаюсь з люком та вікнами і так. В спеку тільки клімат звісно.
3. У Львів їду з 3-5 зупинок
4. Немає цілі заощаджувати на пальному вцілому.
5. Ще з таким не стикався )

В мене історія трохи інакша, електро з'явилось не тому що я хотів електро, а тому що я не знайшов потрібний Х3

Укроп *
-1103 лет за рулем, Киев
С нами с 07.11.2007

5 августа 2025 в 20:59 Гілками

Стикнувся з першою проблемою, не можу знайти тримач для планшета на задній ряд сидінь. Може хтось підкаже варіанти для сидінь с інтегрованими підголовниками?

V.I.P **
27 лет за рулем, Киев
С нами с 23.05.2006

6 августа 2025 в 06:29 Гілками

Чуток дивне для мене порівняння - BYD/Zeekr не спадобаались якістю салона/збірки...
так ця Q4 нічим від них не відрізняється в кращу сторону)))
але то таке - головне що автору подобається

Вчора тестив новенький Q6 електро...спойлер ))) ефекта ВАУ не буде )))
Звичайна автівка (на тесті була комплекташка за 67евро)
якісний салон...батарейка 100ка, повинна проїздати в режимі тошнот 500км по заявкам менеджера...дисплей як в Бмв від 24 року ))) такий собі довгий екран.
Із "+"
Швидка зарядка до 270кВт
Якість збірки
Новий кузов - мені подобається як виглядає

Із "-"
еплікейшн не має
Іде та рулиться гірше за Теслу
для мене дуже мяка підвіска

Тесла не ідеальна автівка якщо що...це убогий пластик і збірка, але порівняти її керування я можу тільки з 911 напевно...

Укроп *
-1103 лет за рулем, Киев
С нами с 07.11.2007

Re: Audi Q4 E-Tron (перший досвід) [Re: Makovsky]
      6 августа 2025 в 09:38 Гілками

Слухай, ну кому подобається запах речей з Аліку, я ж не спорю. Саме так пахне зікр і BYD

СуперСтар **
25 лет за рулем, Киев
С нами с 24.05.2007

11 августа 2025 в 10:12 Гілками

Dns_kobra 05.08.2025 20:59 пишет:

Стикнувся з першою проблемою, не можу знайти тримач для планшета на задній ряд сидінь. Може хтось підкаже варіанти для сидінь с інтегрованими підголовниками?

На али полно вариантов. Если мне не изменяет память есть у шкоды. У них раньше был набор под стандартные подголовники, с универсальным креплением под всё. Вроде бы такое же есть под спорт сиденья. Но его надо немного доработать, так как отверстие у ауди/сеата/шкоды - отличается.

Апд. Нашёл 655061128 адаптер

Змінено WalkmandT (10:51 11/08/2025)

Autoua.netФорумВибір автомобіля
Додаткова інформація
13 користувачів і 255 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AVB, Yorc, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2420

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія