Dns_kobra 03.08.2025 11:38 пишет: тобі не здається що ти багато вигадуєш?
Пардон, значить не так зрозумів. Я гадки не маю, що там за дорога. Вирішив, що 80 саме через її стан. Ні то ні.
Там дорога скло, зробили ідеально від повороту на Птахофабрику аж до дачного кооперативу. З роками я став менше кудись поспішати тому і такий режим їзди. І пофіг на чому, на БМВ або на Ауді завжди ця дорога розтягується по часу і отримується задоволення.
Dns_kobra 04.08.2025 13:03 пишет: Там дорога скло, зробили ідеально від повороту на Птахофабрику аж до дачного кооперативу. З роками я став менше кудись поспішати тому і такий режим їзди. І пофіг на чому, на БМВ або на Ауді завжди ця дорога розтягується по часу і отримується задоволення.
Ok, вірю. Просто опис вашого досвіду настільки збігається з деякими пунктами з переліку пана Paulskit з іншої теми, що не міг не перепитати Знайдіть себе в списку. - Я вже не літаю, старше став, розумніше. Мені 120 більш ніж комфортно. (Тим часом, сідає за кермо БМВ і навалює 200 всю дорогу). - Виключив клімат. І так не холодно/хочеться свіжого повітря. (Тим часом на ДВЗ клімат завжди в Auto). - Я все одно роблю зупинки кожні пару годин. (До цього регулярно робили перегон Київ-Львів з єдиною зупинкою вже на окружній чи в Бродах для заправки). - А мені подобається електричка, 100 км проїхав всього за Х гривень! (Повторює як папуга). - Зараз зарядку знайдемо, заодно і поїмо (До цього обирали де їсти тільки по рейтингу і відгукам ресторану).
Dns_kobra 04.08.2025 13:03 пишет: Там дорога скло, зробили ідеально від повороту на Птахофабрику аж до дачного кооперативу. З роками я став менше кудись поспішати тому і такий режим їзди. І пофіг на чому, на БМВ або на Ауді завжди ця дорога розтягується по часу і отримується задоволення.
Ok, вірю. Просто опис вашого досвіду настільки збігається з деякими пунктами з переліку пана Paulskit з іншої теми, що не міг не перепитати Знайдіть себе в списку. - Я вже не літаю, старше став, розумніше. Мені 120 більш ніж комфортно. (Тим часом, сідає за кермо БМВ і навалює 200 всю дорогу). - Виключив клімат. І так не холодно/хочеться свіжого повітря. (Тим часом на ДВЗ клімат завжди в Auto). - Я все одно роблю зупинки кожні пару годин. (До цього регулярно робили перегон Київ-Львів з єдиною зупинкою вже на окружній чи в Бродах для заправки). - А мені подобається електричка, 100 км проїхав всього за Х гривень! (Повторює як папуга). - Зараз зарядку знайдемо, заодно і поїмо (До цього обирали де їсти тільки по рейтингу і відгукам ресторану).
Тут мене немає ) 1. Літаю і под 200 коли настрій є 2. Часто катаюсь з люком та вікнами і так. В спеку тільки клімат звісно. 3. У Львів їду з 3-5 зупинок 4. Немає цілі заощаджувати на пальному вцілому. 5. Ще з таким не стикався )
В мене історія трохи інакша, електро з'явилось не тому що я хотів електро, а тому що я не знайшов потрібний Х3
Стикнувся з першою проблемою, не можу знайти тримач для планшета на задній ряд сидінь. Може хтось підкаже варіанти для сидінь с інтегрованими підголовниками?
Чуток дивне для мене порівняння - BYD/Zeekr не спадобаались якістю салона/збірки... так ця Q4 нічим від них не відрізняється в кращу сторону))) але то таке - головне що автору подобається
Вчора тестив новенький Q6 електро...спойлер ))) ефекта ВАУ не буде ))) Звичайна автівка (на тесті була комплекташка за 67евро) якісний салон...батарейка 100ка, повинна проїздати в режимі тошнот 500км по заявкам менеджера...дисплей як в Бмв від 24 року ))) такий собі довгий екран. Із "+" Швидка зарядка до 270кВт Якість збірки Новий кузов - мені подобається як виглядає
Із "-" еплікейшн не має Іде та рулиться гірше за Теслу для мене дуже мяка підвіска
Тесла не ідеальна автівка якщо що...це убогий пластик і збірка, але порівняти її керування я можу тільки з 911 напевно...
Dns_kobra 05.08.2025 20:59 пишет: Стикнувся з першою проблемою, не можу знайти тримач для планшета на задній ряд сидінь. Може хтось підкаже варіанти для сидінь с інтегрованими підголовниками?
На али полно вариантов. Если мне не изменяет память есть у шкоды. У них раньше был набор под стандартные подголовники, с универсальным креплением под всё. Вроде бы такое же есть под спорт сиденья. Но его надо немного доработать, так как отверстие у ауди/сеата/шкоды - отличается.