я звісно нічого не хочу сказати про передові технологіі Zeekr і футуристичний дизайн, але до 300 кінських сил в порівнянні з 800 і батарея 85 і 100 має шалені переваги. Якщо ти розумієш що я маю на увазі)) Вітаю з покупкою!)
я звісно нічого не хочу сказати про передові технологіі Zeekr і футуристичний дизайн, але до 300 кінських сил в порівнянні з 800 і батарея 85 і 100 має шалені переваги. Якщо ти розумієш що я маю на увазі)) Вітаю з покупкою!)
Чесно кажучи не розумію. Аромат надувного матрацу с аліекспрес це передова технологія? Авто обиралось яке сподобалось, в зікрах і іншому сидів та не зайшло. Не бачу навіть суті що порівнювати.
Дякую
Хай буде продовження БЖ. Прикупив зимову гуму. Дякую інженерам за 21-й радіус та вартість колес за 50к+ грн. Щодо температури та витратам, тут трошки виросли, зараз місто з підігрівами 20-23. Але з моєю їздою по 10 км на тиждень поки важко сказати реальний. Планую поїздку в гори в січні Оце челендж буде
Хай буде продовження БЖ. Прикупив зимову гуму. Дякую інженерам за 21-й радіус та вартість колес за 50к+ грн. Щодо температури та витратам, тут трошки виросли, зараз місто з підігрівами 20-23. Але з моєю їздою по 10 км на тиждень поки важко сказати реальний. Планую поїздку в гори в січні Оце челендж буде
Ага, особливо на 21-х колесах… Яку гуму взяв? З антипроколом чи без? Якусь запаску плануєш брати на всякий? Штатно ж немає?
Взяв nokian hakka для EV. Запаску не планую
Ну що, треба щось написати й взимку. Трошки про витрати "пального". Максимально незрозуміла фігня ) Так як працюю вдома та часто виїзджаю на відстані 2-3 км в маркет, проблем з зарядкою взагалі не відчуваю, а от питання до витрат ЕЕ в мене з'явились. В цілому воно жере на повному приводі в місті десь 24-27 в залежності від стилю їзди. Але і тут не можу нормальні заміри зробити, бо короткі дистанції + підігриви. Дуже не вистачає розуміння коли "прогрівається" батарея і як швидко. На трасі десь на 90-100 виходить тих же 25, не знаю багато це чи ні. А питання от в чому, інколи роблю температуру в салоні нижче і к-ть км падає, але логічно що нагрівати треба менше то чому вона не зростає? ) Ну і тд, в цілому авто суперове, рекомендую В січні планую поїздку 1000 км і буде щось конкретніше.
32 700 $ було куплено потрібне авто в максимальній комплектації на повному приводі.
я би навіть не дивився на етрон за такі гроші...денза н7 або сеалайн 07... взяв би... або леопард 3....але його ще набуло коли автор купував авто.
32 700 $ було куплено потрібне авто в максимальній комплектації на повному приводі.
я би навіть не дивився на етрон за такі гроші...денза н7 або сеалайн 07... взяв би... або леопард 3....але його ще набуло коли автор купував авто.
Навіть не дивись
ну ТС же ж хотів автомобіль, а не набір китайськіх свістоперделок
Коли я оновлював авто місяць тому, за 31..32 були тільки моноприводні ауді Q4 Прийшлося БНВ брати електричне
чому дурний бо бідний, чому бідний бо дурний...так і ти
Ну дурний тут поки один ) Ти потім ці лушпайки роками продавати будеш або зливати по 17к )
...
Ну дурний тут поки один ) Ти потім ці лушпайки роками продавати будеш або зливати по 17к )
ауді на скільки подешевшає? чи вони не дешевшають? і не ламаються? :-) як раз , чим дорожче авто тим більша втрата вартості. недавно знайомий продавав Byd 2023 року, з пробігом, продав дуже швидко. з невеликою втратою по ціні. навіть на авторіа не виставляв. серед знайомих була черга.
Ауді і через 10 років залишиться Ауді на відміну від китайців. Та й з запчастинами не буде проблем навіть через 5 років, а в китайців проблеми є по суті з самого початку. Ну і в продажу он висить Бід нулячий, щось я черги не бачу.
серед знайомих була черга.
І чим знайомим не підходять більше сотні 1-2 річних електро-BYD с пробігом, які зараз виставлені на Ріа, щоб в черзі стояти?
...
ауді на скільки подешевшає? чи вони не дешевшають? і не ламаються? :-) як раз , чим дорожче авто тим більша втрата вартості. недавно знайомий продавав Byd 2023 року, з пробігом, продав дуже швидко. з невеликою втратою по ціні. навіть на авторіа не виставляв. серед знайомих була черга.
Не буду натякати, але подивись рейтинги авто в Європі по поломкам і скажи де там китайці і де єтрон
Черга на бвд? Ну хто ж знав що так багато збоченців зараз
Ауді і через 10 років залишиться Ауді на відміну від китайців. Та й з запчастинами не буде проблем навіть через 5 років, а в китайців проблеми є по суті з самого початку. Ну і в продажу он висить Бід нулячий, щось я черги не бачу.
Це до першого ДТП вони всі бвд хочуть, потім дізнаються вартість кузовщини і бажання мати цей шедевр пропадає
вроде цена меркнет на фоне отсутствия/сроков поставки з/частей у тут ютюб одного таксиста на зикре посматриваю. чет он в трауре, что его ведро починить не могут от слова совсем, что-то по электрике
спроби намахати систему методом купівлі китайських відер, характерні якраз для людей дурних від бідності, і при цьому думаючих що вони самі хитрі.
спроби намахати систему методом купівлі китайських відер, характерні якраз для людей дурних від бідності, і при цьому думаючих що вони самі хитрі.