не обращай внимания. все равно ж потом будут нудеть, что все не так. хай ипуццо со своим самсунгом
Що не так із Самсунгом? З коробки окрема папка була з сервісами.
Я наприклад, після відгуку про Мотороллу, вже не хочу купляти і качати якісь стандартні речі, плюс українська не всюди є.
У вас тут массовое помешательство? Каких стандартных вещей у вас уже нет, господи боже, вызывайте санитаров в тему Расскажи мне, человеку с мотороллой, где там нет украинского?
Так якщо є гугл акаунт, то в ньому є і галерея і календар, калькулятор. Навіщо взагалі було цей хайп піднімати?
Там человек всю жизнь сидел на ифонах и первый раз за долгое время купил ведроид, потому у него ЕСТЕСТВЕННО появились вопросы "а где то, а где это?" потому что он привык к другой оси. Но вы почему-то решили, что это отзыв, который говорит, что в ведре по умолчанию ничего нет. У меня просто нет слов, реально
не обращай внимания. все равно ж потом будут нудеть, что все не так. хай ипуццо со своим самсунгом
Що не так із Самсунгом? З коробки окрема папка була з сервісами.
Точно такая же папка есть и в мотороле из коробки. ВНЕЗАПНО.
Я наприклад, після відгуку про Мотороллу, вже не хочу купляти і качати якісь стандартні речі, плюс українська не всюди є.
это какой-то прикол. просто на самсунге х2 стандартных приложений. 2 календаря, 2 часов, 2 галереи и тд
это какой-то прикол. просто на самсунге х2 стандартных приложений. 2 календаря, 2 часов, 2 галереи и тд
Два магазина приложений!
Кстати, таки да. Трохи вибішує. Загалом, купуючи дружині місяць тому Edge 50 Fusion (15 Android) на заміну G9Plus (11 Android) був вражений наскільки добре еволюціонувала сама ОС. З першого погляду майже не відлічити від OneUI...
Прибило рекламою Infinix NOTE 50 Pro 12/256GB Мені здається на цьому сайті ніколи таку фірму не обговорювали. Навіть бездротова заядка є.
он просто еще экзотичней мотороллы))) по обзорам вроде норм как по жизни хз
Вже був визначився з Моторола edge 60 12)256 https://rozetka.com.ua/ua/motorola-1165853/p543434195/ але в сусідній темі трохи налякали, галереї немає, календаря немає, ще чогось немає..... водоспад і до того не дуже вабив. Може є альтернатива? До +-15к, 20 точно вже ні, хороша (наскільки можлиао) ширококутна камера для пейзажів, гніздо для карти пам'яті, новий?
Все таки, шо не говори, а третій місяць трошки дуже сильно вибішує те, чого в моторолі нема, бо в хіомі воно було, і було дуже зручне. Галереї нема, Гугл календар досраки, нотатки не пам'ятаю чи нема, чи досраки. Купу всякої фігні з плеймаркету понаставляв і позносив - не то. З горем пополам в якості галереї якийсь aves, нотатки теж більш-менш, а календаря зручного так і не знайшов. В моторолі є свої безумовні переваги для мене, але мабуть післязнанням брав би poco. Старий, 2019 року, хіомі після чистки пам'яті віджив, і в якості планшета на сьомому році експлуатації літає. Тепер таких не роблять
Галереї нема. Купу всякої фігні з плеймаркету понаставляв і позносив - не то. З горем пополам в якості галереї якийсь aves, нотатки теж більш-менш, а календаря зручного так і не знайшов.
Какой галереи нет? В андроидах дефолтная галерея - гугл фото, если у сяоми имелось в виду их Mi Photo Gallery, то скачай ее и юзай, в чем проблемы-то?
нотатки не пам'ятаю чи нема, чи досраки.
Заметки есть нативные, может не на всех моторах идут сразу, но, опять же, леко качаются с маркета или полный плеймаркет других.
а календаря зручного так і не знайшов.
Mi Calendar устанавливается апкш-кой, из плеймаркета удален уже, есть на 4пда.
Дякую, спробую ваші рекомендації. Тим не менше, це не відміняє факту, що напрягає конкретно мене той головняк на рівному місці, шукати, ставити зручні елементарні речі.... Я вже накачався за три місяці -не то. Ну от буде і такий відгук, хтось проігнорує, комусь може буде корисний.