отобразить годовой вид и быстро перейти с одного года на другой?
Ну якщо це і є єдина , то не все так погано, здається. Я слабо уявляю, нащо це може знадобитися, але припускаю, що комусь це потрібно. Для будь якого софту знайдеться користувач, якому чого там не вистачає.
Ти реально зараз питаєшся оправдати явну хрінь? В календарі не можливо зробити, щоб було видно рік, тільки місяць. Я таку парашу тільки в Гугл календарі зустрів. Доречі, після останнього оновлення на Пікселі, вирішив валити і з телефону цієї марки, мінімалізм це добре (напевно), але вже більше почало нагадувати пофігізм до користувачів. Якщо років 5 назад це було ще норм, то зараз це виглядає дуже бідно. Ще галерея подобається більше на Самсунг, хоча спочатку користувався гуглівською. Але оці розміри папок і іконок, мене добивають. Взагалі, Гугл став більш схожий на бабушкофон, або на режим для людей з обмеженими можливостями.
Взагалі, Гугл став більш схожий на бабушкофон, або на режим для людей з обмеженими можливостями.
наскільки я зрозумів то з кожним новим поколінням вони дають різній функціонал. ваші враження від 10-го?
Взагалі, Гугл став більш схожий на бабушкофон, або на режим для людей з обмеженими можливостями.
наскільки я зрозумів то з кожним новим поколінням вони дають різній функціонал. ваші враження від 10-го?
Я з Пікселя пішов на Самсунг, ще в тому році, після оновлення Андроїд.
Ти реально зараз питаєшся оправдати явну хрінь? В календарі не можливо зробити, щоб було видно рік, тільки місяць.
Ще раз - я не можу уявити нащо мені це може знадобитися. Все одно на екрані телефону там ніфіга не буде видно.
Я з Пікселя пішов на Самсунг, ще в тому році, після оновлення Андроїд.
ясно. а я звик до 7-го і все працює так само як і до оновлення. я взагалі не дуже зрозумів в чому різниця. тепер мала хоче піксель. думаю чи варто брати 8про