У мене 4 шт з епіцентру, разом вони коротші за показані тут ви але взимку виручають саме для старту. Навіть в ту саму зиму я їх дав для старту швидкій і вона виїхала, хоч і буксувала до того. Цікаво було що водій швидкої намагався її відкопати, а два здорових лобурі фельдшер і санітар сиділи в кузові і навіть не намагалися допомогти. Може не на виклик їхали...
А ще коли ти сам - в цих трапів є прикол. За ними потім далеко бігти.
Я бачив цікавіші як під легковушку. Схожі на радянські доріжки на пляжах Криму. Типу в рулон скачуються з зубатих планочок скріплені лентою. Що сподобалось - досить довгі. Для екстриму звісно не годяться, тому я не купив їх тоді. Потім шукав - не знайшов. Ну а зараз не потрібні - всі авто повний привід
ті що замовив я, мають 60см, але їх дві. за 2800грн*2 скільки я можу наборів взяти пластикових? напевно, вистачить вистелить все дачне подвір'я )
найдешевша тротуарна плитка стартує від 250грн квм, тобі треба 9 метрів (дві стежки приблизно по півметра) - 2250грн можна просто покласти на землю без підготовки. це якщо рахувати гроші і ефект. тротуарну плитку можна після користування залишати як було на відміну від сандтреків, які бажано прибирати.
ще можешь пошукати "газонна решітка" -можливо тобі така конструкція більше підійде
в офлайні, на житомирщині зайшов в строй маг і спитав, то найтонша бетонна плитка сірого кольору сказали 270грн, думаю можна знайти і дешевше (можу помилятися). в інтернеті дорожче - від 400грн.
та я то і мав на увазі, десь воно може і є, а коло мене 400, ну можна за 350 знайти, але транспорт з'їсть різницю. Крім того, якщо у мене покласти плитку просто на землю, то після осені і зими вона наполовину потоне в чорноземі і буде стояти боком і раком.
nickka 11.08.2025 11:40 пишет: та я то і мав на увазі, десь воно може і є, а коло мене 400, ну можна за 350 знайти, але транспорт з'їсть різницю. Крім того, якщо у мене покласти плитку просто на землю, то після осені і зими вона наполовину потоне в чорноземі і буде стояти боком і раком.
найбюджетніше та найдовговічніше, це взяти агроволокно + щебінь просипати у колії
ті що замовив я, мають 60см, але їх дві. за 2800грн*2 скільки я можу наборів взяти пластикових? напевно, вистачить вистелить все дачне подвір'я )
Я-ж писав що по типу таких. Дав посилення на які знайшов для ілюстрації. Ми такі самі робили з транспортерної стрічки та планок дерев'яних коли поїздка планувалася по болотах.
Хоча і не сама вдала конструкція ( на протягнутих тросах), але це все-ж таки для екстріму. Подивись скільки коштують метрові пластикові Але вони витримують набагато важчу ніж легковушка машину та можуть використовуватися як місток. Тобто то "професійні" - тому і ціна така.
А саморобні трохи повозитися треба і при частому використанні вистачало на сезон, проте як іноді виїхати з дачі можна і зробити. Рецепт простий. - транспортерна лента полосами десь 5см завширшки - реки/планки десь 10-15мм товщиною та десь 5х30см. Бажано з твердих пород деревини - саморізи з великою шляпкою на 3-5мм коротші за товщтну ленти+планка. Шаг планок не пам'ятаю вже, але робити з шагом по ширині планки зручно - одна планка просто виступає як лекало.
Але зараз знайти та поорізати транспортерну ленту буде сама велика проблема. З плюсів можна зробити будь якої розумної довжини.
ПС: якщо не в багнюкю, то можна зробити трохи ширше та використовувати як напівстаціонарні доріжки. Приїхав розмотав, поїхав прибрав. Навіть не тільки для авто, а і для людей - по ділянці ходити.