мабуть більшості подобається запах салону нового авто (не китайського). також мабуть всім відомий запах свіжої фарби... я в цьому році кілька разів був в автосалоні мерседес, сидів в новеньких GLS, доволі приємний запах запам'ятався. і от на днях купив звичайну емаль зебра блакитного кольору пофарбувати вулик. відкрив і відчув якийсь знайомий запах. ну весь час фарбуючи вулик, відчував той самий запах, що й в салоні нового мерседес. тут варто зауважити, що з фарбою жовтого кольору такого не було. ось такий от нюховий парадокс. цікаво перевірити чи тільки в мене таке.
- Доктор, когда я кончиком языка дотрагиваюсь до комочка фольги, в которой до этого пекли картошку, у меня покалывает за ухом. Что это значит? - Это значит, что у Вас много свободного времени
- Доктор, когда я кончиком языка дотрагиваюсь до комочка фольги, в которой до этого пекли картошку, у меня покалывает за ухом. Что это значит? - Это значит, что у Вас много свободного времени
Скаут 11.08.2025 10:51 пишет: мабуть більшості подобається запах салону нового авто (не китайського).
До-речі: моє авто , з салону - майже ніяк не пахло неприємно. Ну, можливо, легкий типовий запах нового авто, нового пластику, не сильно, не помітно. А потім, я випадково, в салоні сів у новий BMW-копійку (118, чи щось таке) - і мені вдарили запахи в носа, які вже давно забув, що таке й буває. Відчуття, ніби знову повернувся в дитинство, у дідовий ВАЗ-2103. Я вийшов, сів у своє авто, і перехристився, що в мене не БМВ-копійка.
Скаут 11.08.2025 10:51 пишет: мабуть більшості подобається запах салону нового авто (не китайського).
До-речі: моє авто , з салону - майже ніяк не пахло неприємно. Ну, можливо, легкий типовий запах нового авто, нового пластику, не сильно, не помітно. А потім, я випадково, в салоні сів у новий BMW-копійку (118, чи щось таке) - і мені вдарили запахи в носа, які вже давно забув, що таке й буває. Відчуття, ніби знову повернувся в дитинство, у дідовий ВАЗ-2103. Я вийшов, сів у своє авто, і перехристився, що в мене не БМВ-копійка.
от коли мене копійка від бмв дійсно вибісила, так це коли мені довелося вмоститися на заднє сидіння і на ньому декілька кілометрів проїхати. так, не моя. Але чомусь не моя вольво хс90 мене зовсім не вибісила.