Для фарбування авто потрібен га деякий час компресор який видає мінімум 300 літрів за хвилину. Бажано 400 і більше. Можливо у кого є і він стоїть без діла? АБо куплю щось не дуже дороге або оренду. Тільки Київ і поруч. Контакт: О67 5О5 58 8О Євген
важливо для таких цілей, крім продуктивності, мати достатній обсяг ресивера. думаю не менше ніж 100 літрів щоб не стрибав тиск на краскопульті. цей прилад м'яко кажучи недешевий. тому вважаю купувати подібні речі заради одноразового використання якось недоцільно економічно. https://vinur.com.ua/products/kompressory/mega-350-100-d тільки оренда. хіба у вас у місті немає фірм, що дають в оренду подібне обладнання?
zverevsl 12.08.2025 10:51 пишет: важливо для таких цілей, крім продуктивності, мати достатній обсяг ресивера. думаю не менше ніж 100 літрів щоб не стрибав тиск на краскопульті. цей прилад м'яко кажучи недешевий. тому вважаю купувати подібні речі заради одноразового використання якось недоцільно економічно. https://vinur.com.ua/products/kompressory/mega-350-100-d тільки оренда. хіба у вас у місті немає фірм, що дають в оренду подібне обладнання?
Я знаю що він не дешевий, тому шукаю щось не професійне, а просто для себе. Є набагато мощніші і дешевші за той що Ви скинули. Мені треба для себе пофарбувати три авто. Живу за містом, поруч немає щоб взяти в оренду. З Києва возити туди-сюди дуже не зручно. Хочу купити або взяти в довгострокову оренду щоб не бути прив'язаним по часу. Бо сьогодні у мене є настрій наприклад загрундувати авто, а завтра його не буде. І компреср буде місяць чекати натхнення)))
Evgeniy_w140 12.08.2025 11:42 пишет: Я розумію це ,але э набагато дешевщі і мощніші за Metabo
водночас сам компресор має бути ЯКІСНИМ. Таким, який працюватиме роками. Я б дуже ретельно поставився до процесу вибору. І вам раджу. Гарний компресор не може бути дешевим. Ми не настільки багаті, щоб купувати дешеві речі. Так кажуть.
Evgeniy_w140 12.08.2025 14:20 пишет: А за безмасляні хтось чувсь щось? Вони дешевші набагато.
Якщо коротко то для фарбування не підходять. Я колись собі вибирав довго - в результаті взяв Vitals Master той що саме двоциліндровий рядний, з ременним приводом, 100 літрів ресивер. Ціна-якість саме те що мені підійшло. Можу пошукати продавця, який ними займається і є канал на ютубі. Брав через нього одразу зі складу.
Ось, знайшов:
Модель Vitals Master GK100.j652-10a саме той що йде на 10 атм має двигун з мідною обмоткою Забийте в пошуку: Відмінності рядної голови на прикладі Vitals Master GK100.j652-10a - розбіжності та розбір деталей
Evgeniy_w140 12.08.2025 14:20 пишет: А за безмасляні хтось чувсь щось? Вони дешевші набагато.
Якщо коротко то для фарбування не підходять. Я колись собі вибирав довго - в результаті взяв Vitals Master той що саме двоциліндровий рядний, з ременним приводом, 100 літрів ресивер. Ціна-якість саме те що мені підійшло. Можу пошукати продавця, який ними займається і є канал на ютубі. Брав через нього одразу зі складу.
Ось, знайшов:
Модель Vitals Master GK100.j652-10a саме той що йде на 10 атм має двигун з мідною обмоткою Забийте в пошуку: Відмінності рядної голови на прикладі Vitals Master GK100.j652-10a - розбіжності та розбір деталей
Evgeniy_w140 12.08.2025 10:22 пишет: Для фарбування авто потрібен га деякий час компресор який видає мінімум 300 літрів за хвилину. Бажано 400 і більше. Можливо у кого є і він стоїть без діла? АБо куплю щось не дуже дороге або оренду. Тільки Київ і поруч. Контакт: О67 5О5 58 8О Євген
я ще думаю для початку попитати у малярів які ми вони користуються і потім вибирати, завтра якщо побачу маляра то запитаю який в нього компресор
Evgeniy_w140 12.08.2025 10:22 пишет: Для фарбування авто потрібен га деякий час компресор який видає мінімум 300 літрів за хвилину. Бажано 400 і більше. Можливо у кого є і він стоїть без діла? АБо куплю щось не дуже дороге або оренду. Тільки Київ і поруч. Контакт: О67 5О5 58 8О Євген
я ще думаю для початку попитати у малярів які ми вони користуються і потім вибирати, завтра якщо побачу маляра то запитаю який в нього компресор
В мене не має знайомих малярів, але гадаю вони користуються потужними 3 фазними компресорами. В мне в гаражі зараз тільки одна фаза.
Ось, знайшов: