Коротше, фігня стається. Жиза, всіділа. Стався бздиньк, бо невідома дорога, звуження, зустрічна машина і опа (насправді .ля) - ямка )) А ще гулька А машин то може 240, і якось тепер незатишно ))
Коротше, треба китайську (угу, ги-ги, га-га) Comforser cf710 225/40zr18 Один штука. Може хтось помогти?
Чому китаїсь? Бо купив на них, думав, що доведеться одразу міняти, але воно прямо не викликало жодних нарікань! Їде, гальмує. Нещодавно довелось прямо в підлогу, і машин став, як вкопаний, аж одразу глипнув в заднє зиркало чи не заїде мені хто несподівано в багажник )) Я теж здивований, але колеса виявились дуже непогані. На відміну від лемфердерівських опор амортизаторів, та. І фото для привернення уваги )) Географічно - Львів.
Скаут 18.08.2025 10:51 пишет: так гулька наче не велика, хіба не ремонтується таке?
Говорив з хорошими шиномонтажниками. При такому низькому профілі є висока )) імовірність, що кордову латку щось типу зажує. І вартість 1500 грн ремонт плюс розбортувати\забортувати\відбалансувати. І це передні колеса, ззаду в мене 255/35, переставити не вийде, то ж ну його, життям ризикувати. Тепер Good Year спереду стоять, з Расселом Кроу в головній ролі )) ііі... Китайсі теж гарно тримали дорогу, але з німцями зникли дрібні ударчики на усяких стиках. Тобто раніше було так чітко тук-тук, а зараз вум-вум, зглажено )))
Печаль! Сам 2 тижні тому втраскався в таку халепу, правда шини 235/55 19 і все одно гуля вилізла. 1 колесо не знайшов, взяв 2 однакових. Ремонтувати не варіант, раніше вже експрементував з цим, гуля лишається і постійно муляє око.
Ekspert83 21.08.2025 11:05 пишет: Печаль! Сам 2 тижні тому втраскався в таку халепу, правда шини 235/55 19 і все одно гуля вилізла. 1 колесо не знайшов, взяв 2 однакових. Ремонтувати не варіант, раніше вже експрементував з цим, гуля лишається і постійно муляє око.
спробуй заїхати на Теремки 2 де 5 поверховий гараж там на території як зразу заїхав е шиномонтаж запитай хлопців бо вони наче таке роблять