осуд у мене викликають тільки дебіли, що на 4-й рік війни не можуть зробити прозору схему тимчасового виїзду за кордон, а закрили всіх у барак незламності. До людей, які легально подорожують, питань взагалі нуль (так маленька біла заздрість ), тому подорожами варто ділитись
Щоразу коли викладаю звіт-опис, поради, лайфхаки по мандрівкам, маю + хейт і - пару френдів на фб. Відношуся до цього філософськи. По-перше вірю що війна закінчиться і всі зможуть подорожувати. По-друге я теж можу відчувати неприязнь коли хтось подорожує в місця, які я собі не можу дозволити, це нормально. По-третє в мене є ресурс сприймати хейт. Я круто вйобую щоб мати можливість подорожувати, жити, їсти і мати ресурс на хейт.
valkrav 13.08.2025 19:31 пишет: Гадаю варто! Ділитися подорожами треба і під час війни. Та й в будь який час. Може завтра i не буде вже чим та с ким ділитися
точно життя таке що сьогодні ти можеш прочитати та хоч за когось порадіти а завтра ... як повезе
вважаю, що в цьому є елемент демотивації бійців ЗСУ, які реально в окопах. Країна так і не перешла на військові рейки. Коли "все для фронту, все для переомги". Якийсь суцільний 95й квартал...
Ділитись подорожами можна і треба. В тому числі з метою мотивації бійців ЗСУ, яким дозволений виїзд за кордон у відпустку. А забити на життя, ходити в траурі з сумною пикою і приховувати що десь там зїздив "бо війна" - це просто тупість і ліцемірство.
valkrav 13.08.2025 19:31 пишет: Гадаю варто! Ділитися подорожами треба і під час війни. Та й в будь який час. Може завтра i не буде вже чим та с ким ділитися
Згоден, але рука не піднімається писати. Після війни думаю напишу.
Моя відповідь "не варто". Але зі зноскою. Можна це робити на спеціально відведених ресурсах або як от у нас на форумі - у спеціально відведеній для цього гілці. Люди, яким потрібна допомога у плануванні та яким це цікаво (наприклад, мені ) зайдуть і почитають.