Тільки сидіти. Дешевий китайський дерматин (ака еко шкіра) брати не варто, швидко облазить. Взагалі, китайських крісел зараз багато в продажу, краще їх обходити стороною, якість погана.
Tarasoff 17.08.2025 16:32 пишет: Тільки сидіти. Дешевий китайський дерматин (ака еко шкіра) брати не варто, швидко облазить. Взагалі, китайських крісел зараз багато в продажу, краще їх обходити стороною, якість погана.
Tarasoff 17.08.2025 16:32 пишет: Тільки сидіти. Дешевий китайський дерматин (ака еко шкіра) брати не варто, швидко облазить. Взагалі, китайських крісел зараз багато в продажу, краще їх обходити стороною, якість погана.
особисто мені не зайшло жодне - не зручні в 2016 хотів собі в офіс взяти персональне, навіть з "дорого" змирився може з того часу щось змінилось, але сумніваюсь
особисто мені не зайшло жодне - не зручні в 2016 хотів собі в офіс взяти персональне, навіть з "дорого" змирився може з того часу щось змінилось, але сумніваюсь
+1. Звичайні незручні крісла, яким влупили цінник наче вони топ з топів. Взяв Ikea Markus. Дешеве. Зручне. Вже 6 років його використовую по 8 годин 5 днів на тиждень - воно як нове.
як зрозуміти що то не китайське?
Кулік - точно не китайські.
15 к грн самий дешевий ) а сайт зробити адекватний не можуть (((
15 к грн самий дешевий ) а сайт зробити адекватний не можуть (((
Я не агітую за цього виробника. 7 років тому купляв у них крісло для підлітка - наче нормальне. Зараз підліток з цього крісла вже виріс. Перевага того куліка в тому, що в багатьох тц та навіть будинку меблів є (може були) їх фірмові відділи і можна було посидіти в усіх моделях крісел і обрати обшивку (і мтеріал і колір). Собі не брів то ж про зручність нічого не скажу.
було крісло від куліксистем. дитяче. багато налаштувань. все чітко та надійно на вигляд. але воно облізло дуже швидко. десь за рік-півтора. думав що якийсь брак. але заїхали ми в офіс, де стояли такі крісла. всі були з такою проблемою - пооблазили та виглядали жахливо.
зараз у сина та у мене крісла Anda Seat Kaiser. підкупили певні рішення. переваг багато. скажу недоліки - може скрипіти основа. деякі неприємні мені люфти ручок. у сина "шкіряна" обшивка в одному місці почав розпускатися шов. але гарантія 2 роки. спробую скористатися.
а так кріслами задоволений дуже.
рекомендую врати сітчасту спинку. таке рішення найкраще для літа))
DimonDSV 18.08.2025 17:05 пишет: було крісло від куліксистем. дитяче. багато налаштувань. все чітко та надійно на вигляд. але воно облізло дуже швидко. десь за рік-півтора. думав що якийсь брак. але заїхали ми в офіс, де стояли такі крісла. всі були з такою проблемою - пооблазили та виглядали жахливо.
зараз у сина та у мене крісла Anda Seat Kaiser. підкупили певні рішення. переваг багато. скажу недоліки - може скрипіти основа. деякі неприємні мені люфти ручок. у сина "шкіряна" обшивка в одному місці почав розпускатися шов. але гарантія 2 роки. спробую скористатися.
а так кріслами задоволений дуже.
Крісла навіть свого гарантійного терміну не відходили, але "задоволений дуже"! Нащо виробникам вкладатися в якість, коли в них такі невибагливі клієнти...
як зрозуміти що то не китайське?
Питати у продавця, на етикетці ще пишуть деякі магазини. Якщо окружна зручно, під'їдьте в 4room, 2 поверх, наліво, там є вибір посидіти.
У меня два Кулика на тряпке (кожу не воспринимаю принципиально), одно 2016 года - виктори, второе 2018 - бизнес, все норм с ними, при том, что дома кошки и они периодически об кресла когти драли. Недавно, кстати у кулика была акция - скидка на перетяжку.
Можна спробувати перевірити назву продавця цих "італійських" крісел в Римі, буде смішно.
Якщо шо, про Італію в них на сайті написано.
Ты о чем вообще? Там нигде не написано, что это ИТАЛЬЯНСКИЕ кресла, все что там есть про Италию это "До розробки зовнішнього вигляду наших моделей були залучені найкращі дизайнери із США, Німеччини, Італії та Японії." Все ТМ принадлежат украинским физлицам