Описание технического состояния заманчивое), "машина отличная - где то что то, какие то прокладки с небольшими но не определенными проблемами шлейфа и так по мелочи но помыть нужно".
seksinika 11.09.2025 07:40 пишет: Описание технического состояния заманчивое), "машина отличная - где то что то, какие то прокладки с небольшими но не определенными проблемами шлейфа и так по мелочи но помыть нужно".
Ну а шо мені про неї писати? Написати казки що в такому ж стані як в 2010 році куплялась першим власником? Коли в 2013 році продавав своє перше авто ( куплене в 2012), це був биток з усіх сторін обшпакльований, я в тому не розбирався, казав що машина добра, було кілька переглядів які закінчувались клацанням товщиноміром. Наступні 3 машини що продавав ( моя VW Caddy та жінчині Fiesta і Zoe) розповідав правду, і продались із першого перегляду. Може зі сторони бізнесу це неправильно, потрібно якомога більше заманити людей на перегляд авто, але часу не маю займатись передпродажною підготовкою.
Колись робив +380995303016. Без питань, ремкомплект заминів на БМВ задних. Було давненько. Ремкомплекти наче Турція.
Взагалі то я автомобіль продаю, треба допомогти продати, машина нормальна, не відро диряве що димить, а ви тут якусь технічну консультацію влаштували по ESP і т.д.
Взагалі то я не тобі відповідав, а на питання "О, если найдется номер по ремонту ЕСП - буду благодарен".
Колись робив +380995303016. Без питань, ремкомплект заминів на БМВ задних. Було давненько. Ремкомплекти наче Турція.
Взагалі то я автомобіль продаю, треба допомогти продати, машина нормальна, не відро диряве що димить, а ви тут якусь технічну консультацію влаштували по ESP і т.д.
Взагалі то я не тобі відповідав, а на питання "О, если найдется номер по ремонту ЕСП - буду благодарен".