Володь, по 195 то самі дешеві - Хітановский дешман.
Ось тут дешеві, а 195 грн за Хітано (середнячок) - це перебор у три рази.
ну на 9-в я не люблю замовляти. Поки достукаєшся до формування замовлення вже іноді і не треба. імрад хоч дорожче але на завтра на ранок все на місці.
А їхати, потім шукати де припаркуватися... Жах як згадаю.
ну на 9-в я не люблю замовляти. Поки достукаєшся до формування замовлення вже іноді і не треба. імрад хоч дорожче але на завтра на ранок все на місці.
А я там і не замовляю, а просто приходжу в магазин, і купляю (наявність потрібного, переважно - видно на сайті).
А я там і не замовляю, а просто приходжу в магазин, і купляю (наявність потрібного, переважно - видно на сайті).
Ну мені туди іти далеченько буде
А їхати, потім шукати де припаркуватися... Жах як згадаю.
Паркуватися необхідно на вул. Авіаконструктора Антонова, перед Ушинського. Це вулиця, по якій всі приїжджають на радіоринок. Там повно місць, з обох боків (якщо пропустити місце з правого боку - то можна розвернутися (на перехресті з Ушинського), і зупинитися з іншого боку Антонова.
Чомусь більшість, хто приїжджає на радіоринок, усі 100500 чоловік, одночасно - хочуть припаркуватися саме прямо біля воріт радіоринку, на Ушинського.