Ціна 2К доларів за Опель 2004 року на автоматі, а ви щось доколупуєтесь до корча.
С рабочим кондиционером, камерой заднего вида, уверенно едущем).
А на авторіа виставлений? Мав би піти. По-моєму в районі 2К доларів конкурентів нема. Майбутньому власнику на замітку: оці зовнішні дефекти по кузову ( різний колір, поліз лак) не вимагають повного малювання в професіоналів за 1-1.5К доларів чи скільки воно коштує зараз, можна самому +- нормально пофарбувати, підібрати фарбу в колір, кілька балончиків, позаклеювати малярним скотчем скло, фари і т.д., попередньо підготовити, помалювати і норм. Я таким чином корча жінчину Фієсту готував до продажу, спочатку думав що потрібно тільки точково підмалювати, але тих точок виявилось дуже багато і получилось що десь 20% кузова помалював, результат получився навіть кращий ніж очікував.
Я б ії краще в плівку затягнув того ж кольору. Да пожалуй выставлю сегодня на говнориа. Придётся с барыгами видеться).
Свіжа подія у житті опельсина - перша мийка під час війни. Корч так і подорожчає ще).
Свіжа подія у житті опельсина - перша мийка під час війни. Корч так і подорожчає ще).
Поспешил) Дождь обещали
Поспешил) Дождь обещали
Хоч подивлюсь на нього чистим). "Хуже нє будєт"(с).
...
С рабочим кондиционером, камерой заднего вида, уверенно едущем).
А на авторіа виставлений? Мав би піти. По-моєму в районі 2К доларів конкурентів нема. Майбутньому власнику на замітку: оці зовнішні дефекти по кузову ( різний колір, поліз лак) не вимагають повного малювання в професіоналів за 1-1.5К доларів чи скільки воно коштує зараз, можна самому +- нормально пофарбувати, підібрати фарбу в колір, кілька балончиків, позаклеювати малярним скотчем скло, фари і т.д., попередньо підготовити, помалювати і норм. Я таким чином корча жінчину Фієсту готував до продажу, спочатку думав що потрібно тільки точково підмалювати, але тих точок виявилось дуже багато і получилось що десь 20% кузова помалював, результат получився навіть кращий ніж очікував.
Я б ії краще в плівку затягнув того ж кольору. Да пожалуй выставлю сегодня на говнориа. Придётся с барыгами видеться).
Так виставляй, навіть дорожче ніж тут, тим більше що вона вже помита. Автомобіль помити це + 10% до ціни. Хз як, але практики спілкування вживу з перекупами не отримав, якось так получилось що продав 5 машин і жоден перекуп не приїжджав дивитись. Дзвінків кілька було від майданчиків ("хочемо запропонувати нам поставити на продаж"), і від кількох перекупів ("заберу на 500+-К дешевше ніж ринок"), але всі машини продав так розумію власникам кінцевим.
Вітаю. Брата зацікавила автівка. Скинув йому посилання. Середа/четвер має зателефонувати. Не спішіть пока з авторіа))))
Вітаю. Брата зацікавила автівка. Скинув йому посилання. Середа/четвер має зателефонувати. Не спішіть пока з авторіа))))
Відбій. Домовився за робоче авто.
Відбій. Домовився за робоче авто.
Ясно.Добре. Тоді Доп Хфото с самого страшного ракурса:
Розширювачі арок, псевдооффроад)) Ап
Для самого страшного Хвото нужна более интимная...снизу
Корсы таким не страдают)
Розширювачі арок, псевдооффроад)) Ап
Стокова комплектацыя така була). Доречі, дуже дієва річ для захисту арок.
Простите, я ей под юбку не заглядывал пока. Но интересующиеся ребята, преклонившись, озвучивали удивление состоянием интимного(как вы выразились) пространства.
Так, перепуки голову поморочили, поджопник снова в продаже. Якщо кому тут потрібен.
А чего перепуки кочевряжились, хотели принять как подарок?
Хотели усадить в неё своего клиента и заработать как на хорошей машине.
Я на столичному шосе бачив точно таку, такого ж кольору, з точно таким полізшим лаком Але номери були другі. Це така болячка у них? "Совпадєніє"?
Хотели усадить в неё своего клиента и заработать как на хорошей машине.
Эхх, была б она в сером цвете, клиент точно бы не слетел
Я на столичному шосе бачив точно таку, такого ж кольору, з точно таким полізшим лаком Але номери були другі. Це така болячка у них? "Совпадєніє"?
Так вже співпало що наймолодшому корса ц 22 рочки і там де фарба ще рідна лак так лізе майже у всіх що бачив останнім часом. Тому "совпадєніє" це лише колір).