був у мене старий опель, свіжий хюндай, свіжий форд, свіжий Лінкольн (він же форд) і зараз старий ленд ровер. опель ломався постійно. копійчано, але постійно. ледь не щотижня. хюндайчик рідко, але регулярно щось треба було. через ТО. форди зовсім не ламалися. навіть по підвісці. Ленд ровер ще не ламався, але як кайфово на ньому їздити. почне ламатися - роздягне))
YSK : Норм Віда машина, головне що хоч і здешевили після Авео, але кузов досить добротний, а це головне для бюджетного авто.
Я їж скільки не бачив у дворах, раніше - всі досить швидко були із іржею, місцями (і це авто яким було до 10 років, приблизно, від часу випуску моделі). А зараз їх ще менше видно - здогадуюся, саме через НЕ добротні кузови.
я б 91 року машину купував хіба би був колекціонером. На них зараз нічого не знайдеш. Он у мене працював один з пасатом б2, нічого не міг купити з запчастин.
Ти ще з 123-м порівняй. 1983й - 10000+ Універсали в гарному стані від 25к починаються.
І чому знову порівняння непорівнюємого. Кади і 124-й правда однакові машини? Вантажівка і е-клас наводити порівняння машин різного класу і сегменту - просто некоректно
YSK : Норм Віда машина, головне що хоч і здешевили після Авео, але кузов досить добротний, а це головне для бюджетного авто.
Я їж скільки не бачив у дворах, раніше - всі досить швидко були із іржею, місцями (і це авто яким було до 10 років, приблизно, від часу випуску моделі). А зараз їх ще менше видно - здогадуюся, саме через НЕ добротні кузови.
Схоже ти помиляєшся, або плутаєш Віду з більш ранніми Авео. Те, що їх все менше у дворах Києва, значить, що їх більше десь у селах та райцентрах. У дядька Авео 2008 року взагалі без гнилі і бачила вона стільки, що багатьом і не снилось. А якщо ту Віду ще хоч раз заантикорили нормально, то служитиме вона ще досить довго.
kaktys 29.08.2025 13:18 пишет: Как думаете Заценить рынок
Кади 2004 официал 1.4 бенз 81 км 6$ Мерседес 124 1991 2.0мех 184км 5$ Обе 1 хоз, родная краска, без ржавчин и тп
Кадді мабуть жила в селі, бо в Києві вони гнили дуже добре. Суджу по двох робочих Кадді які зацвіли вже років через 6-7. Про 7 Пассат із перших, Джету 11 року теж можу багато розказати.
А я жодний ржавої Віди не бачив. Сфотографуй, будь ласка, коли побачиш. Та значок ЗАЗ, щоб впевнитися, що то не Авео. Ось, наприклад, я побачив, як ржавіє Гольф 5:
https://auto.ria.com/uk/auto_peugeot_308_38791743.html а вот нате вам загадку)) цвет огонь с панорамой) год-пробег сказка) 3 владельца бережно ездили и передавали артефакт друг другу с болью в сердце) Что там? Есть 2 известные проблемы с двиглом и коробкой) коробку должны были порешать по гарантии еще в 2008-2009) Двигло? 2 тыс евро и у тебя новая машина)
Mangust 02.09.2025 23:34 пишет: https://auto.ria.com/uk/auto_peugeot_308_38791743.html а вот нате вам загадку)) цвет огонь с панорамой) год-пробег сказка) 3 владельца бережно ездили и передавали артефакт друг другу с болью в сердце) Что там? Есть 2 известные проблемы с двиглом и коробкой) коробку должны были порешать по гарантии еще в 2008-2009) Двигло? 2 тыс евро и у тебя новая машина)