autoua
Autoua.netФорумВирішення побутових проблем

Система обмеженого доступу до ліфтів (5/5)

V.I.P ***
25 лет за рулем, Киев-Ворохта
С нами с 03.11.2008

Re: Система обмеженого доступу до ліфтів [Re: GreenMile]
      12 сентября 2025 в 00:57 Гілками

Недочую так добрешу.

10років міст є. Колись його побудував інший сусід за свої кошти. Всі ці роки цей міст підтримувався і коштами руками всіх сусідів. Моїми також. А після появи крутелика з яким в мене відносини спортилися майже відразу, почалися нюанси. Останній раз він дав дерево перекривали ми всі. Запропонував встановити шлагбаум. Самий. Всі сусіди зголосилися хоча більшість вважала то зайвим. Зробив металеву огорожу і встановлює шлагбаум щоб сторонні до нього не їхали (доречі трохи далі на дорозі встановив табличку приватна власність в'їзд заборонено) на звичайній дорозі яка через метрів 300 проходить біля його гектарів.

Ну і на тлі натягнутих з ним стосунків погрози що я буду через річку їздити бо ключа мені не дасть. Я сказав то і ти тоді будеш. Авін в мене джип я проїду. Ну десь така ситуація

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
Супер писатель! **
Киев
С нами с 26.07.2008

Re: Система обмеженого доступу до ліфтів [Re: BorisB]
      12 сентября 2025 в 10:56 Гілками Прикріплені файли (0 завантажити)

BorisB 11.09.2025 13:41 пишет:

В ответ на:

Добре, що в мене будинок не такий, ліфт весь час ЖЕКом ремонтується.

це поки ремонти дрібні, в нас отак було:

Житлово-експлуатаційна дільниця
...
Бла-бла-бла
...
т.в.о. Начальника ЖЕД- Катерина

Ну десь так

Тобто співчуваю, але в моєму випадку інакше. Може через те що КК інша, підрядник також, і|або ліфт чи то не має дороговартісних деталей, чи то запас міцності в радянській техниці безпрецедентний. Хоча двері в ньому замінили, та кнопку виклику нещодавно, але це певно розхідники. Але на випадок найгіршого готовий прокачувати фізуху забігами ажно четвертий поверх

Ну десь так  Тобто співчуваю, але в моєму випадку інакше. Може через те що КК інша, підрядник також, і|або ліфт чи то не має дороговартісних деталей, чи то запас міцності в радянській техниці безпрецедентний

Дядя Сь **
42 года (23 года за рулем), Киев
С нами с 10.11.2002

Re: Система обмеженого доступу до ліфтів [Re: VITASS]
      12 сентября 2025 в 11:02 Гілками

VITASS 08.09.2025 21:34 пишет:

Відповідь є: не настільки важкі наслідки, некваліфікована кримінально-правова оцінка вчиненого суспільно небезпечного діяння.

За незаконне блокування ліфту і важкі наслідки, я би добився суду.

Тема перейшла в оффтоп. Пропоную зупинитися на тому що так, це можливо, (блокування доступу до ліфту), але на законних підставах. А відсебятина типу "як обмежити доступ підручними засобами" вважатимемо незаконним.

У любителів їхати по узбіччю, обїжджаючи "лохів" схожа аргументація

- А раптом питання життя
- а раптом в швидку.

V.I.P ***
25 лет за рулем, Киев-Ворохта
С нами с 03.11.2008

Re: Система обмеженого доступу до ліфтів [Re: Traveler]
      12 сентября 2025 в 23:31 Гілками

Traveler 12.09.2025 11:02 пишет:

VITASS 08.09.2025 21:34 пишет:

Відповідь є: не настільки важкі наслідки, некваліфікована кримінально-правова оцінка вчиненого суспільно небезпечного діяння.

За незаконне блокування ліфту і важкі наслідки, я би добився суду.

Тема перейшла в оффтоп. Пропоную зупинитися на тому що так, це можливо, (блокування доступу до ліфту), але на законних підставах. А відсебятина типу "як обмежити доступ підручними засобами" вважатимемо незаконним.

У любителів їхати по узбіччю, обїжджаючи "лохів" схожа аргументація

- А раптом питання життя
- а раптом в швидку.

Відьма!!! Спалити!!! (С)
Хоч читав про що я чи як? Я за законність . А не за "узбіччям можна."

Замість того щоб зібрати тих 59 з 70 і узаконити необхідні 12% недостаючої оплати у вигляді боргу хитрунам, придумуємо як заборонити їм за х5 по грошах і часу, щоб потім все одно вернутися до 1го і єдиного варіанту заборонювалка не виросла

Ну і алаверди: такі як тс і співчуваючі обов'язково за свої копійки знайдуть чому на його думку це його і не їбе. Закони для лохів. А я по "справедливості" парковочку огороджу, Бо я за прибудинкову плачу а цей залетний ні, тому і паркомісце ланцем перекрию, а то бачиш тут, халявщики понаїхали

Змінено VITASS (23:33 12/09/2025)

Autoua.netФорумВирішення побутових проблем
Додаткова інформація
9 користувачів і 323 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  AlMat, doctor_b, moderator, Outdriver 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 2098

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія