autoua
Autoua.netФорумЗапитати Autoua

Андроід авто в магнітолу з просто андроідом

ssb
Достоевский **
36 лет (18 лет за рулем), Киев
С нами с 25.01.2008

Андроід авто в магнітолу з просто андроідом
      27 августа 2025 в 00:38 Гілками

Друзі, прошу підказати
Купив автівку, в яку запхнута китайська магнітола з андроідом. Це було б круто і зручно, якби вона не гальмувала. А воно гальмує. Тому подумав що хотілось би туди додати андроід авто. Чатгпт підказує тільки девайси, які з провідного роблять безпровідний, ну не навчився я ще з ним спілкуватись. А є якийсь софт, який дозволить використовувати андроідну магнітолу як андроід авто екран?
Чи дивитись простіше в бік міррорлінк? Там наче теж не все просто, може знадобитись рут на телефоні і на девайсі

Змінено ssb (00:40 27/08/2025)

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
YSK
V.I.P **
46 лет (28 лет за рулем), Киев
С нами с 14.05.2007

Re: Андроід авто в магнітолу з просто андроідом [Re: ssb]
      27 августа 2025 в 09:31 Гілками

ssb 27.08.2025 00:38 пишет:

Друзі, прошу підказати
Купив автівку, в яку запхнута китайська магнітола з андроідом. Це було б круто і зручно, якби вона не гальмувала. А воно гальмує. Тому подумав що хотілось би туди додати андроід авто. Чатгпт підказує тільки девайси, які з провідного роблять безпровідний, ну не навчився я ще з ним спілкуватись. А є якийсь софт, який дозволить використовувати андроідну магнітолу як андроід авто екран?
Чи дивитись простіше в бік міррорлінк? Там наче теж не все просто, може знадобитись рут на телефоні і на девайсі

Китайські магнітоли бувають різні. Коли собі купував на заміну штатної, брав дорожчу, яка має кращий проц, більше оперативки, підтримку 4Ж і тд. Жодних тормозів не помічено. Встановлено додаткову сімку, тобто інет на магнітолі є завжди. Завдяки цьому я не користуюсь андроід авто і карплей, хоч вони тут і присутні, при чому бездротові, прсто не має необхідності. Я до того, що, можливо, найпростішим рішенням буде заміна голови на з нормальними характеристиками. Бо якщо воно туге зараз, то якій сенс туди щось додавати.

продавець прохолоди **
53 года (26 лет за рулем), Киев
С нами с 17.12.2008

Re: Андроід авто в магнітолу з просто андроідом [Re: YSK]
      27 августа 2025 в 12:41 Гілками

YSK 27.08.2025 09:31 пишет:

ssb 27.08.2025 00:38 пишет:

Друзі, прошу підказати

Китайські магнітоли бувають різні. Коли собі купував на заміну штатної, брав дорожчу, яка має кращий проц, більше оперативки, підтримку 4Ж і тд. Жодних тормозів не помічено. Встановлено додаткову сімку, тобто інет на магнітолі є завжди. Завдяки цьому я не користуюсь андроід авто і карплей, хоч вони тут і присутні, при чому бездротові, прсто не має необхідності. Я до того, що, можливо, найпростішим рішенням буде заміна голови на з нормальними характеристиками. Бо якщо воно туге зараз, то якій сенс туди щось додавати.

в мене теж саме , бо теж не люблю підключати телефон до магнітоли а так зручно мухи окремо котлети теж, то продайте свою і купіть іншу магнітолу під своє авто

Autoua.netФорумЗапитати Autoua
Додаткова інформація
0 користувачів і 7 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  Yorc, AVB, Hrust, Stor, moderator, BorisB 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 215

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія