Подскажите какой по номиналу переменный резистор нужен для 6В укзателя топлива в 12В системе авто? Я так понимаю что при полном баке на прибор с датчика идет максимальные 12В. Нужен резистор с запасом чтобы была возможность подрегулировать показания при полном баке.
Schneider 29.08.2025 07:18 пишет: Подскажите какой по номиналу переменный резистор нужен для 6В укзателя топлива в 12В системе авто? Я так понимаю что при полном баке на прибор с датчика идет максимальные 12В. Нужен резистор с запасом чтобы была возможность подрегулировать показания при полном баке.
Якщо стоїть мета бачити тільки максимум, то послідовно з датчиком ставиться резистор точно такого номіналу, як й датчик. Якщо мета повністю відповідність, то мені здається, на додаткових резисторах таке не зробиш. Треба вскривати приборку вишукати, чи є там "резистор на плюс" в цій ланці і його змінювати
З датчика не йде напруга - датчик є елементом поділювача.
Schneider 29.08.2025 07:18 пишет: Подскажите какой по номиналу переменный резистор нужен для 6В укзателя топлива в 12В системе авто? Я так понимаю что при полном баке на прибор с датчика идет максимальные 12В. Нужен резистор с запасом чтобы была возможность подрегулировать показания при полном баке.
Не вийде. Тому що там іде вимірювання 0-макс. З додатковим резистором 0 ніколи не буде. Хіба шо шукати якийсь датчик на 6в і використати його як донора
Не вийде. Тому що там іде вимірювання 0-макс. З додатковим резистором 0 ніколи не буде. Хіба шо шукати якийсь датчик на 6в і використати його як донора