Розумію звісно що не першої надобності гаджет, але чоиу й ні... хотілось би розмір до 6-9 пляшок. на що звернути увагу?
Оу! Кстати-кстати... Я тут вчера вспоминал что у меня есть "советский" холодилник для авто на элементах пельтье. Приделать ему терморегулятор и питание от 220 и ёй!. Он как раз на 6 бутылок
холодилник для авто на элементах пельтье.
Насколько я смотрела, маленькие винные холодильники как раз все термоэлектрические.
Я подумывала, но муж отговорил от маленького, говорит, надо большой. Типа уехали,и кондиционер выключили на несколько дней, в квартире 30+, холодильник на максимуме фигачит все время.
Розумію звісно що не першої надобності гаджет, але чоиу й ні... хотілось би розмір до 6-9 пляшок. на що звернути увагу?
якісний фільтр і система зволоження, хоча б пасивна.
Сорян за тупость - а на перкуаа куа оно надо? Бутилкі ж закриті
Бо це як з високою кухнею 3+ зірок і т.п. Просто дорогущі понти для еліти з баблом . Вино з пакетика вставить однаково як і дорогуще колекційне . Але з сильним букетом врожаю х.з. якого року і т.д. із спеціального холодильника
пляшки закриті але не герметичні, натягне аромати кріз корк і буде потім шмурдяк, а не вино.
пляшки закриті але не герметичні, натягне аромати кріз корк і буде потім шмурдяк, а не вино.
Я абсолютно ніяким чином не знецінюю , а просто іронічна така репліка По темі , та я в цьому взагалі не знаюся . Але , як звичайній людині відрізнити , що то вже шмурдяк , що саме оригінал а не підробка , причому незалежно від ціни ? Про те , що для цього ще потрібні правильні аксессуари , то то вже окрема тема .
холодилник для авто на элементах пельтье.
Насколько я смотрела, маленькие винные холодильники как раз все термоэлектрические.
Я подумывала, но муж отговорил от маленького, говорит, надо большой. Типа уехали,и кондиционер выключили на несколько дней, в квартире 30+, холодильник на максимуме фигачит все время.
Холодильник на элементах пельтье має в рази нижчу видайність ніж холодилник з компресором, тобто, початкову не велику вартість холодильник на єлеметах пельтье зїсть за рік користування, далі буде просто жерти енергію в рази більше компресорного.
Я абсолютно ніяким чином не знецінюю , а просто іронічна така репліка По темі , та я в цьому взагалі не знаюся . Але , як звичайній людині відрізнити , що то вже шмурдяк , що саме оригінал а не підробка , причому незалежно від ціни ? Про те , що для цього ще потрібні правильні аксессуари , то то вже окрема тема .
Я приблизно такий самий Хоча чи має сенс перейматися цим коли до покупки вино або на полиці магазину або на невідомо якому складі зберігається
Хоча чи має сенс перейматися цим коли до покупки вино або на полиці магазину або на невідомо якому складі зберігається
На мою думку , купувати прямо на виноробні . Хоча як його довезти витримуючи всі вимоги , вже стає незрозуміло . Те ж саме стосується іншого алкоголю , кави , чая і т.д. в сенсі оригінальності .
Хоча чи має сенс перейматися цим коли до покупки вино або на полиці магазину або на невідомо якому складі зберігається
На мою думку , купувати прямо на виноробні . Хоча як його довезти витримуючи всі вимоги , вже стає незрозуміло . Те ж саме стосується іншого алкоголю , кави , чая і т.д. в сенсі оригінальності .
Бери більше - треба самому виготовляти. Віноград звісно також треба самостійно вирощувати та обробляти.
Бери більше - треба самому виготовляти. Віноград звісно також треба самостійно вирощувати та обробляти.
Геть стукнулись мабуть. Може повернемося в реальність?
Бо це як з високою кухнею 3+ зірок і т.п. Просто дорогущі понти для еліти з баблом . Вино з пакетика вставить однаково як і дорогуще колекційне . Але з сильним букетом врожаю х.з. якого року і т.д. із спеціального холодильника
кожному своє - то особисто ваш вибір ))) давайте все ж таки повернемосб до суті питання
давайте все ж таки повернемосб до суті питання
Вибір в Україні невеликий. Оскільки місцеві не люблять світових лідерів, то залишається або Лібхер задорого або яка-небудь Ардеста, яку замовляють місцеві на одному з китайських заводів подешевше.
В мене так
коли ти відкриваєш вино, а воно тхне борщем і кахлетами - то це шмурдяк. але, можливо, не для всіх.
коли ти відкриваєш вино, а воно тхне борщем і кахлетами - то це шмурдяк.
Вишукані ноти бурячків - характерна риса масового українського вина.
В мене так
Це ж Candy, а вони продані китайцям.Місцеві еліти таке не купують.