Короче був куплений: HP Victus 16 Ryzen7(7840HS) 16GB/512/ RTX4050 За 33500 + 400грн.(лазерна гравіровка укр.букв) Поставили 11вінду, поки все.Апарат хорош.
Зря, ну да ладно. Если подходит. Там ТДП у карти минимальное. Она на всю никогда работать не будет. Я рассматривал себе такой вариант, но после тестов понял, что лучше ТУФ.
Теж дивився і Victus і Tuf. Tuf хороший, але дуже «ігровий» корпус і дизайн. Хочеться більш строгого. Отакий Асус СТРІКС дуже зайшов корпусом. Береш в руки і відчуваєш «річ». Але не знаю чи ціна/якість відповідає. Крім того правильний «стрікс» я так зрозумів це за 150-200 тис. Там якісь дисплеї дуже правильні від Асус.
Короче був куплений: HP Victus 16 Ryzen7(7840HS) 16GB/512/ RTX4050 За 33500 + 400грн.(лазерна гравіровка укр.букв) Поставили 11вінду, поки все.Апарат хорош.
Норм. У дочки ноут зі схожою конфігурацією, шпилить ігри по 8 годин на день.
Апну темку. Що скажете за acer-nitro-v-15 Вартий уваги чи втопку?
Можна брать. Если гарантию дают. )))
я б, звісно, рекомендував брати трохи дорожче, але вже з нормальним охолодженням, та і відяху норм. Ось, нещодавно взяв: Звісно, якщо можна подвинути трохи бюджет..
я б, звісно, рекомендував брати трохи дорожче, але вже з нормальним охолодженням, та і відяху норм. Ось, нещодавно взяв: Звісно, якщо можна подвинути трохи бюджет..
Та то вже космос по бюджету Останнім часом вони дуже подорожчали
Колись купував acer nitro v15 доньці. Зламався після закінчення терміну гарантії, сервіс не зміг відремонтувати.
Досвід з Lenovo Thinkpad років 6, був у багажнику на дні, на ньому кілограм 15 було, кришка трохи вигнулась, але без наслідків. Щоправда не ігровий.
Та то вже космос по бюджету Останнім часом вони дуже подорожчали
ну той нітро - 1кбакс, в той час як мій в 1.5 рази дорожче, але - відяха майже топ, 32Гб ну і легіон ПРО - це таки також один з топів бюджетних ноутів щодо компоновки. Але так, після чорної пятниці все пішло вгору, через здорожачання самої памяті і відяхи страждають, бо там також память.. все повязано.. Зараз дуже не вдалий час брати ноути, якщо їх ціну вже "перерахували".
ну той нітро - 1кбакс, в той час як мій в 1.5 рази дорожче, але - відяха майже топ, 32Гб ну і легіон ПРО - це таки також один з топів бюджетних ноутів щодо компоновки. Але так, після чорної пятниці все пішло вгору, через здорожачання самої памяті і відяхи страждають, бо там також память.. все повязано.. Зараз дуже не вдалий час брати ноути, якщо їх ціну вже "перерахували".
Та підлітку 14 років гадаю вистачить на декілька років. Вже замовив
Колись купував acer nitro v15 доньці. Зламався після закінчення терміну гарантії, сервіс не зміг відремонтувати.
А скільки пропрацював? Там гарантія 24 місяці
А де це така ціна? І в яку суму виходить з митом і доставкою Бо у нас офіційний такий щось 114тыс
А скільки пропрацював? Там гарантія 24 місяці
десь 2+ роки