І румуни також) Поліція може легко зупинити і спитати
Актуалізую питання. В вересні потрібно в Кишинів. Яка зараз ситуація по оптимальному маршруту, перетину кордону? Де краще, безпечніше. І що це за таке "міжнародне ТО"? Машина нова, менше року, воно потрібне?
Актуалізую питання. В вересні потрібно в Кишинів. Яка зараз ситуація по оптимальному маршруту, перетину кордону? Де краще, безпечніше. І що це за таке "міжнародне ТО"? Машина нова, менше року, воно потрібне?
Для нових авто МСТО не потрібне, але треба бути готовим, що молдавани будуть "розводити на каву"...
А на якому переході кордон краще перетинати? З боку Одеси свинособаки почали переходи шахедами атакувати...
Думаю зараз краще тільки через Могилів-Подільський. І не тільки тому що в Маяках пошкоджено міст, а і тому що багато фур їде не Рені. Я в червні на під"їзді до першого прикордонного посту пхався в черзі десь годину, і на митниці в Паланці кукурікав 4 години. Чому так довго ніхто не пояснював. На зворотньому шляху поїхав через Могилів і проскочив митницю за 30 хвилин. Міжнародне ТО в мене є. Але за три поїздки туди-назад, ніхто його не запитував. Можливо в якихось базах можна перевірити його наявність за номером авто.
А на якому переході кордон краще перетинати? З боку Одеси свинособаки почали переходи шахедами атакувати...
З будь-якого на півночі Молдови. Могилів-Подільский самий завантажений
Для нових авто МСТО не потрібне, але треба бути готовим, що молдавани будуть "розводити на каву"...
Звідки інфа що для нових машин не потрібне ТО?
Робіть міжнародне ТО, щоб потім не було проблем. Прикордонники і поліція в Молдові можуть трактувати цю вимогу по різному