по скріну з додатку БМС не працює. при нормальній роботі БМС в додатку повинна відображатися інформація по напрузі на кожній комірці
Датчики відключав - нічого не змінилося.
Датчики ні на що не впливають. БМС не працює нормально. Доки вона не почне показувати нормальні цифри - немає сенсу гадати.
А ці пункти взагалі ввімкнені? Дивно, що йде дізчардж при ОФФ - вона не пробита? '
А ці пункти взагалі ввімкнені?
'
ввімкнені
Дивно, що йде дізчардж при ОФФ - вона не пробита? '
З'ясовую. Зв'язався з продавцем все передевились. Завтра ще одну штуку спробую перевірити
Не схоже на пробиту, тому що при вимиканні - розряд припиняється. тобто ключі закриваються
щось читав читав і консенсусу не побачив. Є батарея 280ах 24в. Бмс на ній пише ~20 циклів. Для збільшення ємності хочу додати ще таку саму на таких самих ячейках. Підкажіть, плз, прийнятний варіант: 1. Підєднувати паралельно? 2. взагалі відмовитись від цієї затеї та економіти? 3. Залишити як резерв і ручками перемикати її коли сяде перша? з.ы. перепаковувати батарею на 48в з покупкою нового інвертора бажання немає.
Я бы крутил параллельно существующим ячейкам новые под управление той же самой бмс. Если уж совсем перестраховаться, то существующие 8S перекрутить в 4S2P и дальше добавить 4S2P из новых.
Там разброс в характеристиках разных партий, которые отгружают с нкона в один заказ, запросто будет больше, чем "износ" от 20-ти циклов
щось читав читав і консенсусу не побачив. Є батарея 280ах 24в. Бмс на ній пише ~20 циклів. Для збільшення ємності хочу додати ще таку саму на таких самих ячейках.
якщо залишати 24в, я б до кожної з ниніншіх комірок додав би в паралель ще одну.
але заряджати як, де взяти зарядку з таким струмом, щоб це все заряджалось хоча б годин за 5? зараз скільки по часу заряджається?
але заряджати як, де взяти зарядку з таким струмом, щоб це все заряджалось хоча б годин за 5? зараз скільки по часу заряджається?
Гибридный инвертор 3+кВт зарядит. Если нет такового, то искать на алике зарядник на 60А. Примерно в 100 баксов можно уложиться.
У нас купить что-то типа Eltek 1500 24V не за все деньги мира, я так понимаю, шансов уже нет
щось читав читав і консенсусу не побачив. Є батарея 280ах 24в. Бмс на ній пише ~20 циклів. Для збільшення ємності хочу додати ще таку саму на таких самих ячейках.
якщо залишати 24в, я б до кожної з ниніншіх комірок додав би в паралель ще одну.
100а дає інвертор
Гибридный инвертор 3+кВт зарядит. Если нет такового, то искать на алике зарядник на 60А. Примерно в 100 баксов можно уложиться.
Увы, для 29,2В нихрена толкового нету там за 100 баксов. Все либо на 12В, либо 250+ за ток 50А. Максимум дешевое, что видел - это лютый колхоз из двух 12В стоечных БП, соединенных последовательно и затянутых в одну синюю термоусадку.
100а дає інвертор
інвертор зарядить за 6-7 годин. Враховуючи, що поточна розряджалась макс до 60 % можна на питання зарядки не звертати уваги. То оптимально буде перепакувати те що є + нові 8шт на 8s2p?
...
100а дає інвертор
інвертор зарядить за 6-7 годин. Враховуючи, що поточна розряджалась макс до 60 % можна на питання зарядки не звертати уваги. То оптимально буде перепакувати те що є + нові 8шт на 8s2p?
И да и нет. Дешевле собрать 8s2p, но при этом - это геморрой все перетрусить, плюс 16 ячеек весят как сволочи, без нормального корпуса уже не обойдешься, а он денег стоит.
...
100а дає інвертор
И да и нет. Дешевле собрать 8s2p, но при этом - это геморрой все перетрусить, плюс 16 ячеек весят как сволочи, без нормального корпуса уже не обойдешься, а он денег стоит.
то такое - для меня и 8 скорпусом почти недвижимость. Если корпус не найду - 16 я просто на пол поставлю, подложу чтото и стяну скотчем.
зібрати батарею з 16с. у мене і кума зібрані з різних партій з нкона. все працює нормально. у кума перша партія з 8 шт відпрацювала все літо в СЕС, потім добавив ще 8 нових. все працює добре. бмс jk інверторна.
...
то такое - для меня и 8 скорпусом почти недвижимость. Если корпус не найду - 16 я просто на пол поставлю, подложу чтото и стяну скотчем.
Як на мене, то тут є багато чинників. 1. як написали - одна буде важити просто нереально. 2. зараз багато хто збільшує ємність, але можливо згодом стільки і не потрібно буде. 3. в мене 3х55-60 паралельно. Навіть на різних елементах (звісно всі ЛіІо) і навіть на різних БМСках 2 далі та 1 жека. Виловити десяті вольтів для оптималних режимів було не трівіальною задачею, але вчора майже 20 годин витягнуло в режимі практично звичайного споживання. 4. На мою думку головне що ніхто не врахував. На час будь яких варіантів з перепаковками в тебе не буде жодної батареї. Тому я-б перепаковки не роглядав поки що взагалі.
Тому я за дві паралельно. Звісно виникнуть нюанси, без них не буває.
Я врахував - є пара батарей гелєвих. Якщо булки не мяти то можна все швидко зробити. Длянової батареї в нормальному корпусі немає місця - томуз нею теж буде колхоз я к і з перепаковкою існуючої. Всім дякую за консультацію.'
Максимум дешевое, что видел - это лютый колхоз из двух 12В стоечных БП, соединенных последовательно и затянутых в одну синюю термоусадку.
Лично меня бы вполне устроил тот колхоз с термоусадкой. Или, учитывая цены, еще проще: два 12-вольтовых все тех же стоечных на 60а. Последовательно я бы сам скрутил. Я их щупал: ИМХО отличные зарядки
Максимум дешевое, что видел - это лютый колхоз из двух 12В стоечных БП, соединенных последовательно и затянутых в одну синюю термоусадку.
Лично меня бы вполне устроил тот колхоз с термоусадкой. Или, учитывая цены, еще проще: два 12-вольтовых все тех же стоечных на 60а. Последовательно я бы сам скрутил. Я их щупал: ИМХО отличные зарядки
Вот тут проблема, там навыходила куча "ревизий" этих блоков и теперь толкают кучу барахла, там даже в отзывах часто жалобы, что типа раньше было норм, атперь шопопало. Короче проблема, я сейчас в активном поиске, чем бы свежесобранный аккум заряжать 24В, но пока идей нет. Либо на алике дорого и доставка аж весной (ну или зимой но за +50 баксов) либо тут искать смпс-ы покупать по 5к которые раньше по 500 грн продавали