autoua
Autoua.netФорумШини та диски

Вибір гуми на зиму, поки ціни не підняли (6/6)

СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: Вибір гуми на зиму, поки ціни не підняли [Re: Jugashvili]
      14 ноября 2025 в 11:00 Гілками

Jugashvili 14.11.2025 09:36 пишет:

keen 08.11.2025 15:38 пишет:

в шипованої гуми ще такий момент, що вона жорсткіша, це також дискомфорт додатковий дає. Тому я також шип беру тільки з необхідності, як от наприклад задній або парт-тайм + великий відсоток заміської їзди.

Це дивлячись з чим порівнювати)) Якщо із скандинавкою - то так. З нею всі інші шини жорсткіши. Якщо з літом - то м'якіше. З єврозимою не можу сказати. БО давно не юзав. Але з іншого боку це краще вливає на так зване руління. Про що топлять багато камрадів тут))

от я якраз з літом порівнюю на мг в мене стоїть ультрагріп 600, це не сама преміальна шина, але також на джимніку вся зима була з шипом. Воно, нажаль, сильно дискомфортніше. Але безпека - це перший пріоритет, тому доводиться терпіти

Роздрукувати   Нагадати!   Сповістити модератора   Відправити по E-mail
СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Вибір гуми на зиму, поки ціни не підняли [Re: keen]
      14 ноября 2025 в 11:41 Гілками

На рахунок UG 600 згоден, що так собі. Дешевий варіант від відомого бренда. Взяли старий Данлоп і випустили маcмаркет під своїм брендом. У мене стояла на Турані. Доволі шумна. Не зрівняти із справжнім Goodyear.

СуперСтар **
47 лет (28 лет за рулем), UA
С нами с 20.11.2003

Re: Вибір гуми на зиму, поки ціни не підняли [Re: Jugashvili]
      14 ноября 2025 в 21:32 Гілками

Jugashvili 14.11.2025 11:41 пишет:

На рахунок UG 600 згоден, що так собі. Дешевий варіант від відомого бренда. Взяли старий Данлоп і випустили маcмаркет під своїм брендом. У мене стояла на Турані. Доволі шумна. Не зрівняти із справжнім Goodyear.

до речі ось так псується імідж я наступного разу вже гудієр не розглядав, бо коли брав UG 600, не мав часу на вивчення якостей цієї гуми, просто вибирав по наявності, свіжості, шипу та бренду, а бренд трохи підвів, краще вони б таке пхали у якийсь бренд другого ешелону

СуперСтар **
Киев
С нами с 29.12.2003

Re: Вибір гуми на зиму, поки ціни не підняли [Re: keen]
      17 ноября 2025 в 10:15 Гілками

keen 14.11.2025 21:32 пишет:

до речі ось так псується імідж я наступного разу вже гудієр не розглядав, бо коли брав UG 600, не мав часу на вивчення якостей цієї гуми, просто вибирав по наявності, свіжості, шипу та бренду, а бренд трохи підвів, краще вони б таке пхали у якийсь бренд другого ешелону

Ага згоден. Я теж повівся на маркетинг, бо в мене стояв на бусі Айс Арктік. І вони були чудові. Вирішив на Туран ці взяти. А різниця велика.
Але віра в Goodyear нікуди не ділась. Мені подобається їх зимова гума.

Autoua.netФорумШини та диски
Додаткова інформація
0 користувачів і 25 що побажали залишитися невідомими читають цей форум.

Модератор:  LordAmid, AVB, moderator 

Роздрукувати всю тему

Права
      Ви не можете створювати нові теми
      Ви не можете відповідати на повідомлення
      HTML дозволений
      UBBCode дозволений

Рейтинг:
Переглядів теми: 5093

Оціните цю тему

Перейти в

Правила конференції | Календар | FAQ | Карта розділу | Мобільна версія