в шипованої гуми ще такий момент, що вона жорсткіша, це також дискомфорт додатковий дає. Тому я також шип беру тільки з необхідності, як от наприклад задній або парт-тайм + великий відсоток заміської їзди.
Це дивлячись з чим порівнювати)) Якщо із скандинавкою - то так. З нею всі інші шини жорсткіши. Якщо з літом - то м'якіше. З єврозимою не можу сказати. БО давно не юзав. Але з іншого боку це краще вливає на так зване руління. Про що топлять багато камрадів тут))
от я якраз з літом порівнюю на мг в мене стоїть ультрагріп 600, це не сама преміальна шина, але також на джимніку вся зима була з шипом. Воно, нажаль, сильно дискомфортніше. Але безпека - це перший пріоритет, тому доводиться терпіти
На рахунок UG 600 згоден, що так собі. Дешевий варіант від відомого бренда. Взяли старий Данлоп і випустили маcмаркет під своїм брендом. У мене стояла на Турані. Доволі шумна. Не зрівняти із справжнім Goodyear.
На рахунок UG 600 згоден, що так собі. Дешевий варіант від відомого бренда. Взяли старий Данлоп і випустили маcмаркет під своїм брендом. У мене стояла на Турані. Доволі шумна. Не зрівняти із справжнім Goodyear.
до речі ось так псується імідж я наступного разу вже гудієр не розглядав, бо коли брав UG 600, не мав часу на вивчення якостей цієї гуми, просто вибирав по наявності, свіжості, шипу та бренду, а бренд трохи підвів, краще вони б таке пхали у якийсь бренд другого ешелону
до речі ось так псується імідж я наступного разу вже гудієр не розглядав, бо коли брав UG 600, не мав часу на вивчення якостей цієї гуми, просто вибирав по наявності, свіжості, шипу та бренду, а бренд трохи підвів, краще вони б таке пхали у якийсь бренд другого ешелону
Ага згоден. Я теж повівся на маркетинг, бо в мене стояв на бусі Айс Арктік. І вони були чудові. Вирішив на Туран ці взяти. А різниця велика. Але віра в Goodyear нікуди не ділась. Мені подобається їх зимова гума.