в гудіер ультрагріп айс 2, ті що виготовляються останні роки в Польші, погіршили склад гуми ., тому дешевше. і поведінка гірша. це прочитав десь на просторах інтернету. сам таку маю, 2024 року виробництва польску. іздимо пару місяців, поки нічого поганого сказати не можу. бо ще не було нормальної зими. на льоду за містом зупинялася з працюючою абс, спеціально перевіряв. чутно легкий гул у порівняні з китайською літньою. на електричному авто.
в мене Польша пара 2021 і пара 2022. Гулу я не чую особливого, але от зараз, коли вже знос відчутний, то відчувається.
в гудіер ультрагріп айс 2, ті що виготовляються останні роки в Польші, погіршили склад гуми ., тому дешевше. і поведінка гірша. це прочитав десь на просторах інтернету. сам таку маю, 2024 року виробництва польску. іздимо пару місяців, поки нічого поганого сказати не можу. бо ще не було нормальної зими. на льоду за містом зупинялася з працюючою абс, спеціально перевіряв. чутно легкий гул у порівняні з китайською літньою. на електричному авто.
в мене Польша пара 2021 і пара 2022. Гулу я не чую особливого, але от зараз, коли вже знос відчутний, то відчувається.
у мене шини без зносу, стан нових. на електричці всі звуки з вулиці краще чутно. нема звуку двигуна ДВС, їде дуже тихо взагалі без звуків. тому щось зайве лед помытне зразу чутно. літню китайську гуму спеціальну для електричок не було чутно взагалі. зимову чув. і то, чув як тільки поставив у порівняні з літньою. потім звик і вже не помічаю. тому мабуть і роблять спеціальні покришки супертихі для електричок...
Може хтось мав досвід експлуатації чогось із списку? 1) Dunlop Winter Maxx WM02 2) Goodyear Ultra Grip Arctic 2 3) Nexen-Roadstone Winguard Ice
Може хтось мав досвід експлуатації чогось із списку? 1) Dunlop Winter Maxx WM02 2) Goodyear Ultra Grip Arctic 2 3) Nexen-Roadstone Winguard Ice
У мене зараз Goodyear Ultra Grip Arctic 2 шип. Просто суперова гума. За усіма параметрами, крім акустичного ефекту.
У мене зараз Goodyear Ultra Grip Arctic 2 шип. Просто суперова гума. За усіма параметрами, крім акустичного ефекту.
Цікаво,що шип дешевше нешип
Цікаво,що шип дешевше нешип
Мені і так у потрібному розмірі шановний відомий усім камрад з форуму віз під замовлення з Польщі і там варіантів без шипа в цьому розмірі взагалі не було.
Що там із нормального порадите на зиму по Києву і трохи пригорода?
Підкиньте варіантів після зими по преміум брендам , хто яку купив, і був задоволений чи ні?
Підкиньте варіантів після зими по преміум брендам , хто яку купив, і був задоволений чи ні?
я задоволений Sava Escimo, не преміум, але дуже достойно навіть у цю зиму показало. Але повний привід, можливо на моно краще щось більш зле.
я такою задоволений Nokian Snowproof 2 SUV 215/65 R16 102H XL Фінляндія, або гуд еар айс бери
Michelin Pilot Alpin 5 SUV. Зачіп, керованість, акустичний комфорт - все на вищому рівні.
Michelin Pilot Alpin 5 SUV. Зачіп, керованість, акустичний комфорт - все на вищому рівні.
Найшов Pilot Alpin 7, як вона по снігу, є досвід в цю зиму?
Goodyear не краще на зиму і яку модель, якщо що?
зима закінчилась...
По цій гумі ніякого досвіду немає. Згаданий раніше PA5 SUV по снігу / ожеледиці - все чудово, наскільки це в принципі можливо для не шипованих шин.
По цій гумі ніякого досвіду немає. Згаданий раніше PA5 SUV по снігу / ожеледиці - все чудово, наскільки це в принципі можливо для не шипованих шин.
І по сухому по трасі теж pa5 супер. Практично без недоліків гума. Другий комплект катаю. Це як колись гіславед, протектор якого генерал доношував - дуже вдала модель.
По Michelin Pilot Alpin 5 відбій, немає в моєму розмірі, не виробляють. Дивлюсь в бік просто Альпін 7.
Goodyear не краще на зиму і яку модель, якщо що?
гуд еар айс який там останній чи попередній чи як я вище писав Нокіан Фінський, гребе що дурна
По Michelin Pilot Alpin 5 відбій, немає в моєму розмірі, не виробляють. Дивлюсь в бік просто Альпін 7.
Підозрюю, що серії Alpin та Pilot Alpin - то зовсім різна гума. Тому позитивні відгуки по PA5 навряд можна розповсюдити на Alpin7.
Так і є, різні, але більше під різний тип авто зроблені, це буде більш правильний висновок.