Makovsky 06.09.2025 07:28 пишет: Щось бумероводи не обсосують нову будку x3 ))) чи за ту вартість ну його на юг )))
А що обговорювати? Мені особисто не подобається. Сумнівні дизайнерські рішення та загальний тренд на здешевлення. Може, той X3 і їде файно, але якщо авто "не заходить", то технічна сторона стає другорядною (нічого з цім не можу вдіяти).
Був на Баварії в серпні, роздивлявся вживу. Враження не змінилися, зблизька все ще сумніше, ніж на фото / відео. Обирав би авто зараз, навіть не просив би тест-драйв.
Makovsky 06.09.2025 07:28 пишет: Щось бумероводи не обсосують нову будку x3 ))) чи за ту вартість ну його на юг )))
А що обговорювати? Мені особисто не подобається. Сумнівні дизайнерські рішення та загальний тренд на здешевлення. Може, той X3 і їде файно, але якщо авто "не заходить", то технічна сторона стає другорядною (нічого з цім не можу вдіяти).
Був на Баварії в серпні, роздивлявся вживу. Враження не змінилися, зблизька все ще сумніше, ніж на фото / відео. Обирав би авто зараз, навіть не просив би тест-драйв.
Днями почув, яке прізвисько автоспільнота дала цьому витвору баварців. Капібара. Як на мене, дуже влучно. Моя колишня ф25 досі подобається, як і наступне g01 ( його рестайл вже менше).
По фото і відео це просто жах у зовнішньому вигляді. Але можливо треба дати трохи часу, щоб звикнути до цього)) Нова ауді ку5 одразу теж не подобалась. А тепер наче і норм.
Neue Klasse, до речі, мені подобається. Принаймні, по фото / відео. Але все одно треба подивитися вживу. Бо речі, які "не заходять" в X3 - це не тількі ніздрі або зовнішній дизайн. Коли бачиш все зблизька, починаєш мацати руками - розчарування ще більше