Щось бумероводи не обсосують нову будку x3 ))) чи за ту вартість ну його на юг )))
Щось бумероводи не обсосують нову будку x3 ))) чи за ту вартість ну його на юг )))
А що обговорювати? Мені особисто не подобається. Сумнівні дизайнерські рішення та загальний тренд на здешевлення. Може, той X3 і їде файно, але якщо авто "не заходить", то технічна сторона стає другорядною (нічого з цім не можу вдіяти).
Був на Баварії в серпні, роздивлявся вживу. Враження не змінилися, зблизька все ще сумніше, ніж на фото / відео. Обирав би авто зараз, навіть не просив би тест-драйв.
А що обговорювати? Мені особисто не подобається. Сумнівні дизайнерські рішення та загальний тренд на здешевлення. Може, той X3 і їде файно, але якщо авто "не заходить", то технічна сторона стає другорядною (нічого з цім не можу вдіяти).
Був на Баварії в серпні, роздивлявся вживу. Враження не змінилися, зблизька все ще сумніше, ніж на фото / відео. Обирав би авто зараз, навіть не просив би тест-драйв.
Днями почув, яке прізвисько автоспільнота дала цьому витвору баварців. Капібара. Як на мене, дуже влучно. Моя колишня ф25 досі подобається, як і наступне g01 ( його рестайл вже менше).
По фото і відео це просто жах у зовнішньому вигляді. Але можливо треба дати трохи часу, щоб звикнути до цього)) Нова ауді ку5 одразу теж не подобалась. А тепер наче і норм.
По фото і відео це просто жах у зовнішньому вигляді.
Вживу ще гірше
Але можливо треба дати трохи часу, щоб звикнути до цього
Скоріше, щоб BMW отямилась, та виправила власні помилки. В принципі, neue klasse дає трохи надії. Але ще побачимо.
хз, а мне маленькие ноздри зашли. такая себе отсылка к е21/е30
Як користувач G01 скажу.
Зовнішньо перед подобається. Зад... звикнути треба.
Але 75-80 тищ (приблизно) за дволітровий дизель ??? Чи 70-75 за дволітровий бензин? Скільки там у нас M50 коштує навіть не дивився.
Як на мене то це дорого. Воно те БМВ завжди не те щоб дешево було =)
Як користувач G01 скажу.
Зовнішньо перед подобається. Зад... звикнути треба.
Але 75-80 тищ (приблизно) за дволітровий дизель ??? Чи 70-75 за дволітровий бензин? Скільки там у нас M50 коштує навіть не дивився.
Як на мене то це дорого. Воно те БМВ завжди не те щоб дешево було =)
надо ждать пока акционные завезут. с другой стороны, почему шкоды по 50к никого не смущают, а тут все же бмв
M50 норм виглядає. Нова модель, звісно ціни високі. Пройде 3 роки, покажуть рестайл, ціни трошки впадуть і буде гарний варіант.
та ти подивись на ціни інших авто зараз якись хетч С-класу дешевше 25-28 тисяч євро фіг купиш.
Це - вважається маленькі? Ніби плюс мінус такі самі, як у G01...
Враховуючи попередні моделі, так
пардон, я перепутал с ix3
пардон, я перепутал с ix3
Neue Klasse, до речі, мені подобається. Принаймні, по фото / відео. Але все одно треба подивитися вживу. Бо речі, які "не заходять" в X3 - це не тількі ніздрі або зовнішній дизайн. Коли бачиш все зблизька, починаєш мацати руками - розчарування ще більше