Доброго дня! Хто може допомогти перевірити номер телефону +380665089384 по Getcontact або ін. подібних програмах? Цікавить ПІБ та інша доступна інформація, так як виникла досить неприємна ситуація, а подібними сервісами ніколи не користувався і не реєструвався в них (не було необхідності). Можна в ПП.
В Телеграмі купа ботів, дещо знаходять за номером.
Спробував, шось більшість не працює... Дякую за пораду.
Спробував, шось більшість не працює... Дякую за пораду.
в гетконтакті побачив 1 тег.
тепер вже гугл знає цей номер
Щось не густо.....
От, так це мій номер
Телефон: 380665089384 Оператор: Vodafone Украина
Основные данные ФИО: ППО ОП РIДНА Дата рождения: 13.01.2000 Возраст: 25
Телефонные книги: Дученко Олексій Петрович, ДУЧЕНКО ОЛЕКСІЙ ПЕТРОВИЧ, вера земельний, Вера Пиряева (Макаренко), Земельний Вера Макаренко, Земельний ВераМакаренко, Земельний Вєра
Я искал по Getcontact, а дальше уже методом последовательных приближений выходишь на рабочее и бесплатное. Если регаться в других может и поболее нароет, но сомневаюсь, там в основном кацапские ресурсы.
Думаю кацапський, платний, але інфи знаходить досить багато....
Думаю кацапський, платний, але інфи знаходить досить багато....
отож бо й воно. Не так жалко того бакса як те що 3.14дарам ....
На жаль я не обираю інструмент, користуюся ти що дали...... Мої потреби по роботі він повністю перекриває......
На жаль я не обираю інструмент, користуюся ти що дали...... Мої потреби по роботі він повністю перекриває......
та розумію, було сподівання що наш з'явився.
зачем выкладывать личные данные в общественный доступ? это незаконно кнопку нажала
персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована, кого конкретно мы здесь идентифицировали???