Всі теми форуму про ремонт годинників датовані 2010 - 2015 роком, заблоковані і туди вже не напишеш.
SEIKO 5 7s36-3250
Годинник 95-97 року подарунок батька, він у 97 йшов на пенсію, йому на заводі подарували, а у мене старша тоді народилася, він мені їх і передарував. я їх носив років 10, потім якось ті мобільникі і пр. прибрав в тумбочку.
Зараз знайшов, ношу знову, вони робочі (ну циферблат вже не так світло тримає), але думаю їм профілактика серйозна потрібна, за добу відстають хвилин на 5-7 і автопідзавод не заводить надовго.
Рік тому шукав відповідь на схоже питання. Навпроти Південного ринку в Новусі була ятка , що ремонтувала годинники і поруч Ремточмеханіка (але там залишився лише один майстер).
Проблема в тому, що за схожий ремонт, як автора, просили 600-1000 грн. (налаштувати, пил прибрати і тд). З одного боку розумію, що їм теж потрібно гроші, щоб з щось жити, але ринкова вартість годинника десь така сама як вартість ремонту. Тому закинув в тумбочку до кращих часів, може дітям передам, щоб вже вони майстрів шукали. Як варіант може пошукати в іншому місті та переслати Новою поштою.
гарний майстер на Деревлянська, 2/6, Лук'яновка. Хто з ним поспілкується про годинники, той оцінить. Говорить, що багато років пропрацював на Ремточмеханіці. кому потрібно, знайду телефон
A2N 09.09.2025 12:48 пишет: Всі теми форуму про ремонт годинників датовані 2010 - 2015 роком, заблоковані і туди вже не напишеш.
SEIKO 5 7s36-3250
Годинник 95-97 року подарунок батька, він у 97 йшов на пенсію, йому на заводі подарували, а у мене старша тоді народилася, він мені їх і передарував. я їх носив років 10, потім якось ті мобільникі і пр. прибрав в тумбочку.
Зараз знайшов, ношу знову, вони робочі (ну циферблат вже не так світло тримає), але думаю їм профілактика серйозна потрібна, за добу відстають хвилин на 5-7 і автопідзавод не заводить надовго.
Прошу рекомендацій куди звернутися у Києві
репасаж навіть дорогих годинніків не коштував ніколи космічних грошей. віддай в Дека - в них є майстри сертифіковані по сейко.