Залишу це тут для історії. Пару тижнів назад поповнював Монобанк через їх термінал, зжерло 500 грн. на моніторі не відобразилось і на рахунок, звісно, нічого не впало. Передзвонив, зареєстрував заявку. Сьогодні прийшла відповідь, що інкасація ніяких 500 грн не виявила( висновок : починайте поповнювати з дрібних купюр, 20,50. Далі можна крупніші. А взагалі, уррди
Інкасація якраз і повинна була виявити різницю між касою і зарахуванням на рахунки, дуже дивно
нагадало, як я колись 25 чи 27 штук запахнув банкомат і він завис. підтримка 4 дні мовчала, а потім сказали що все ок і гроші зайшли. з EasyPay такого не було.
камер там небуло?
Залишу це тут для історії. Пару тижнів назад поповнював Монобанк через їх термінал, зжерло 500 грн. на моніторі не відобразилось і на рахунок, звісно, нічого не впало. Передзвонив, зареєстрував заявку. Сьогодні прийшла відповідь, що інкасація ніяких 500 грн не виявила( висновок : починайте поповнювати з дрібних купюр, 20,50. Далі можна крупніші. А взагалі, уррди
Теж таке було. Спочатку була відмова. Подав скаргу повторно і зарахували.
Така сама ситуація була з city24, залишив заявку, через тижні 2-3 зарахували кошти, перед цим набрали
Інкасація якраз і повинна була виявити різницю між касою і зарахуванням на рахунки, дуже дивно
так, я навіть не сумнівався, що повернуть
так, я навіть не сумнівався, що повернуть
Фтуя-сила! Щойно впали гроші на рахунок!
тепер треба спростування щодо шахраї, напевно, опублікувати?
Може, це фін. мон зарахування затримав?
тепер треба спростування щодо шахраї, напевно, опублікувати?
так, EasyPay красавчики!
500 гривень?
500 гривень?
Фінмон не тільки по сумі працює, а і по шаблонах співпадіння реквізитів учасників по певним каталогам. Так що могло і така затримка бути, як причина