ну я так робив з інвертором. Вимикав вхід на квартиру, бойлер, і потім вмикав в розетку інвертор. Все працювало
Та воно і буде працювати. Просто є велика ймовірність колись зробити помилку...
ну я так робив з інвертором. Вимикав вхід на квартиру, бойлер, і потім вмикав в розетку інвертор. Все працювало
Ты, наверное, и на красный свет неоднократно в жизни проезжал или переходил дорогу и не пострадал. Только это не значит, что так можно и нужно делать.
Проблема в том, что через время осторожность притупляется, кроме того, человек подсознательно не видит в голой вилке угрозы, т.к. вилки никогда не бывают под напряжением. В отличие от твоего варианта включения, когда может отказаться так что кабель вилка-вилка включен в сеть, но не включен в станцию или наоборот. Например шел, задел ногой и выдернул, а она под напряжением Достаточно одного раза, чтобы отправить на тот свет себя или члена семьи. Оно те надо?
Рассказывал один толковы дядька, который прекрасно понимал, что вилка-вилка - это порочная практика, но ему было очень лень делать отдельный ввод в щитке. Он всегда был осторожен и все включал сам и всех приучил. Все было прекрасно очень долго, пока в один день он не отлучился (то ли вышел, то ли в ванной был), дали свет, а затурканная™ жена не хотела его ждать, выключила станцию кнопкой (но не вытащила шнур) и пошла клацнула на щитке рубильник Пока станция была в ремонте чудно собрался щиток с отдельным вводом. М-мотивация
Ты уверен, что у тебя такого никогда не случится и хочешь играть в рулетку - вперед, включай
Ты, наверное, и на красный свет неоднократно в жизни проезжал или переходил дорогу и не пострадал. Только это не значит, что так можно и нужно делать.
Проблема в том, что через время осторожность притупляется, кроме того, человек подсознательно не видит в голой вилке угрозы, т.к. вилки никогда не бывают под напряжением. В отличие от твоего варианта включения, когда может отказаться так что кабель вилка-вилка включен в сеть, но не включен в станцию или наоборот. Например шел, задел ногой и выдернул, а она под напряжением Достаточно одного раза, чтобы отправить на тот свет себя или члена семьи. Оно те надо?
Рассказывал один толковы дядька, который прекрасно понимал, что вилка-вилка - это порочная практика, но ему было очень лень делать отдельный ввод в щитке. Он всегда был осторожен и все включал сам и всех приучил. Все было прекрасно очень долго, пока в один день он не отлучился (то ли вышел, то ли в ванной был), дали свет, а затурканная™ жена не хотела его ждать, выключила станцию кнопкой (но не вытащила шнур) и пошла клацнула на щитке рубильник Пока станция была в ремонте чудно собрался щиток с отдельным вводом. М-мотивация
Ты уверен, что у тебя такого никогда не случится и хочешь играть в рулетку - вперед, включай
переконав
Раз пошла такая пьянка... Подкину на вентилятор. А можно включить два инвертора (не станции) паралельно? Типа для перехода с одной на другую без выключения всего?
Раз пошла такая пьянка... Подкину на вентилятор. А можно включить два инвертора (не станции) паралельно? Типа для перехода с одной на другую без выключения всего?
У АВР є час перемикання. Це може бути критично. У якості ізврату - під'єднати інвертори послідовно. Один буде живити інший. Може всі акуми під'єднати до одного? Буде максимальна ємність без додаткових перемикань.
Чи є інша задача?
У АВР є час перемикання. Це може бути критично. У якості ізврату - під'єднати інвертори послідовно. Один буде живити інший. Може всі акуми під'єднати до одного? Буде максимальна ємність без додаткових перемикань.
Чи є інша задача?
у мене авр китайський. при переключенні нічого не вимикається. через авр саме просте і підходяще рішення. аври бувають різні з різним часом перемикання.
Чи є інша задача?
у мене авр китайський. при переключенні нічого не вимикається. через авр саме просте і підходяще рішення. аври бувають різні з різним часом перемикання.
гарантуєш камраду, що компи не підуть в ребут? Чи яке там у нього обладнання?
...
Чи є інша задача?
я не продавець обладнання, щоб гарантувати. я просто поділився власним досвідом.
...
Чи є інша задача?
О! ти зрозумів Послідовно не вийде вони дуже різної потужності, і батареї зовсім різні.
Суть в чому. Буда вже ситуація, що подовжили час відключення аж на три години ( кілька днів тому). Благо що тестування майже завершив і в мене світло вирубилось - багато обладнання з'їло все. Я вимкнув основну систему і включив резервну ( холодильники, котел, телевізор ). Зроблене від'єнання ліній постачання, тому включив ЯК НЕ ТРЕБА РОБИТИ вилка вилка в найближчу розетку.
Звісно зовнішня мережа на обидва інвертори можна сказати з однієї точки. Коли вже бачу що десь половину основного акума резерву висмоктало, а світло і не думає з'являтися, то прямо на ходу прикрутив ще одного ( автомобільна 65ка). Слава Говінде ще півтори години і дали світло.
Резервка підключена між розетками - вхід від міста та споживачі не перетинаються ніяк. Все заживлено через байпас. Запустилась основна - і я вирішив спробувати - подав вихід основного інвертора ( в мене стоять РВРки). Звісно стався бабах і в мене повибивало автомат по входу на основний інвертор, автомат по входу (пара розеток напряму від міста залишені на окремому автоматі) на резервний інвертор. І встигло вибити потужний автомат загальний (40А). ІНвертори цілі, хоча не повинні були Здається я просто не подивився де фаза ,а де нуль і просто замкнув мережу байпасами.
Після цього і виникло таке трохи дурне питання. Як перейти з одного на інший інвертор. На момент перемикання розраховувати на безперебійники? Так їх як то кажуть не напасешся - критичні точки рознесені по дому і живляться від різних автоматів в щитку.
Якось так
Нет конечно, они сожгут друг-друга Только через АВР, вроде есть быстрые до 8мс, но это надо гуглить точные модели.
а! І ще питання. Хтось пробував підключати станцію з'єднанням розетка станції - розетка в квартирі, при цьому вимкнувши вхідні автомати?
Вже тисячі людей, напевне, якщо не десятки тисяч. І більшість з них, ймовірно, встигли вже полагодити прилад після зустрічного вмикання на мережу.
Нет конечно, они сожгут друг-друга Только через АВР, вроде есть быстрые до 8мс, но это надо гуглить точные модели.
Та мабуть не буду заморочуватися. По перше расслабон пройшов - одне діло то що багато обладнання. Ну це не часто. А те що сімейство пралку не вимкнуло, ще й мене підбили показати як електром'ясорубкою користуватись Резервна система не факт що буде цією-ж. Трохи підправив налаштування, тепер навіть батареї краще працюють. При 4ри годинних перервах всього 25% використовується
Тому це все було теоретичними пошуками "а може?". Мабуть коротке замикання навпаки зіграло на користь.
Вчора зіштовхнувся з цікавим глюком живлення від ЗС. Враховуючи графік увімкнув ЗС як ДЖБ та заживив ТВ з медіаприставкою від ЗС для "безшовного" перегляду кіна. При зникненні електрики ТВ моргнув трохи, а ось зображення погіршилося. Пішов "сніг", якість картинки впала, почалося мигання "чорний екран-зображення". Вимкнення/увімкнення, перевантаження нічого не давало. Картинка глючила. Думаю, що це приставка так дуріла. Потім витягнув шнур 220 з входу станції - і проблема зникла як і не було. Схоже, якісь наводки/перешкоди проходили через ЗС, а контур живлення приставки виконано "дуже економно" та не фільтрує нічого.
дельта 2 не встигає перемкнути, телевізор вставлений в станцію, але при вимкненні світла вимикається і завантажується знову але ніяких наводок тричі тьху немає.
дельта 2 не встигає перемкнути, телевізор вставлений в станцію, але при вимкненні світла вимикається і завантажується знову але ніяких наводок тричі тьху немає.
в мене блюєті АС70 встигає, навіть не помітно
думаю, це залежить від двох учасників - ЗС та ТВ. Дешманський китайський ТВ з розпухшими кондерами піде в перевантаження набагато раніше нормального ТВ при рівних умовах.
EcoFlow з 3-ї генерації працюють як повноцінні UPS. River 3 безшовно працює з ТВ, ПК.