дельта 2 не встигає перемкнути, телевізор вставлений в станцію, але при вимкненні світла вимикається і завантажується знову але ніяких наводок тричі тьху немає.
дивно У мене встигала завжди
дельта 2 не встигає перемкнути, телевізор вставлений в станцію, але при вимкненні світла вимикається і завантажується знову але ніяких наводок тричі тьху немає.
дивно У мене встигала завжди
Перевірив, навіть комп не поморщило Але...
це міф
Але виробник його пишуть в мануалах.
виробник і буде писати - бо бюрократія вимагає щось писати. наприклад, згідно директив ЄС, ліфепо акуми повинні бути заряджені не більше ніж на 30% (безпека при транспортуванні). а тепер прикинь час від виробницвто+логістика+лежить на складі до кінцевого споживача. 3-6-8 місяців легко.
Саморозряд батареї незначний, якщо елементи нормальні. Наприклад літій-іонний за рік з 70% розрядився до 60, і я думаю що це електроніка батареї винна. А от якщо елементи батареї "підгуляли", то і без підключеної електроніки за тиждень можуть втрачати від 10 до 30%, і навіть більше. Це з власних спостережень.
Саморозряд батареї незначний, якщо елементи нормальні. Наприклад літій-іонний за рік з 70% розрядився до 60, і я думаю що це електроніка батареї винна. А от якщо елементи батареї "підгуляли", то і без підключеної електроніки за тиждень можуть втрачати від 10 до 30%, і навіть більше. Це з власних спостережень.
У мене Дельта 2 пролежала у шафі з минулих блекаутів до нинішніх - тобто більше півроку. Коли довелося знов використовувати то увімкнув і побачив заряд батареї - 80%, при тому що у мене виставлено обмеження - до 90% заряджати. А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блекауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку до повної (без цього його немає сенсу запускати)? З нинішніми ідіотськими графіками відключень важко впіймати часовий інтервал для робота, тому що йому треба зарядитися, потім 2 години на прибирання, і у темряві він не працює.
А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блнкауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку ло повної (без цього його немає сенсу запускати
Roborock в подібних умовах втрачає значно менше, але теж відчутно. Щоб не втрачав, його треба вимикати, бо постійно щось передає через Wi-Fi до Пекіну.
А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блнкауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку ло повної (без цього його немає сенсу запускати
Roborock в подібних умовах втрачає значно менше, але теж відчутно. Щоб не втрачав, його треба вимикати, бо постійно щось передає через Wi-Fi до Пекіну.
Так а що він може передавати коли під час блекауту вайфай також не працює? А до резервного вайфаю я його не підключав.
у мене древня версія айробота одна з перших, без вайфаю. переробив на літіеву батарейку. розряджаеться за тиждень, якщо не тримати на заряді. щось споживає схемотехніка у вимкненому стані. відеднана батарейка не розряджаеться так швидко. вони мабуть розраховані бути постійно на підзаряді тому і не парилися конструктори з розрядом.
Так а що він може передавати коли під час блекауту вайфай також не працює? А до резервного вайфаю я його не підключав.
так це ще гірше. Він постійно сканує мережі та довбиться кудись. Бо завдання компартії - це святе.
irobot китайський бренд?
А у Блюєті АС 70 можна налаштувати що б заряджалася до 90%?
В додатку шукай, має бути Я свою флошку теж налаштував 10-90%
не знайшов
А от трохиоффтоп питання: чому робот пилосос irobot i7 з нелітієвою батареєю за 4 години блекауту втрачає понад половину заряду і йому потрібно майже годину на зарядку до повної (без цього його немає сенсу запускати)? З нинішніми ідіотськими графіками відключень важко впіймати часовий інтервал для робота, тому що йому треба зарядитися, потім 2 години на прибирання, і у темряві він не працює.
замовте на алі нову батарею і буде вам щастя.
не знайшов
Мабуть дійсно немає В мене таке
не знайшов
В расширенных настройках что?
...