А про порше і пенсів у мене питання, може хто в курсі - чому свіжий каєн купе задирає хвіст на цілком спокійних (130-150) швидкостях?
Ну так, когда слова "кроссовер" и "спортивный" стоят рядом - это уже смешно: законы физики еще никому не удавалось обойти. Кроссовки можно только между собой сравнивать, в "общем зачете" это лишено смысла.
Ну ну, попробуйте обогнать Тесла х)))) о где смешно будет
А де логіка? Ну для неї є відповідний седан (Модел С), який в наведеному питанні переваг пузотерок над кросоверами в категорії "спортивності" так само підтвердить тезу про дію законів фізики.
Ну так, когда слова "кроссовер" и "спортивный" стоят рядом - это уже смешно: законы физики еще никому не удавалось обойти. Кроссовки можно только между собой сравнивать, в "общем зачете" это лишено смысла.
Ну ну, попробуйте обогнать Тесла х)))) о где смешно будет
А де логіка? Ну для неї є відповідний седан (Модел С), який в наведеному питанні переваг пузотерок над кросоверами в категорії "спортивності" так само підтвердить тезу про дію законів фізики.
И не только Модел С. Какая-нибудь Audi RS6 поедет не хуже, а массу будет иметь на 500-600 кило меньше, чем у Х, со всеми вытекающими.
Розробники і власники БМВ Х3 М 50 та Альфа ромео Стельвіо квадрофоліо з тобою не погодяться.
Розробники і власники БМВ Х3 М 50 та Альфа ромео Стельвіо квадрофоліо з тобою не погодяться.
Я, конечно, теоретик, но никогда не поверю, что они поедут так же, как БМВшный седан, например, M3, или, как упомянутая выше RS6
тут є "тонкий" момент - не всі збагнуть ту різницю. бо це автівки, де скіл водія повинен бути високим, а коли використувуєш авто на умовні 50%, то шо каєн/макан, що х6, що м або рс6 - різниці може і не бути.
Різницю 100% помітиш, хоча б просто по налаштуванню керма-коробки-підвіски. Та навіть відгук на акселератор. Справжня М і все що нижче - небо і земля. Кажу як власник "всього що нижче" А от чи зможеш повністю розкрити потенціал - скоріше за всього ні, навіть не на М не зможеш, вже треба певний набір скілів, не просто на педальку трошки тиснути.
AM 12.09.2025 17:00 пишет: зх річної дизельної XC90 на ріа нема взагалі жодної 4річних - 3шт. Ще той фантастиний звір...
Взагалі, якщо розмір ХС90 не потрібен, то краще ХС60 брати. Оснащення у них практично однакове, але підвіска у 60 приємніша, коштує трохи дешевше, розхід менший, паркуватись легше І на авторіа вибір свіжих більший
Gonchik74 15.09.2025 15:28 пишет: Бо крім того, що воно жорстко смикає кермо, коли пробуєш перелаштуватись зі смуги в смугу не увімкнувши поворот, у мене той театр жодним чином не проявляється.
Можна в налаштуваннях це вимнкути, щоб тільки невелика вібрація на кермі була. По Україні місцями з калічною розміткою оце смикання сильно заважає їздити.
я вимкнув це, активується автоматично тільки на круїзі. щодо вальяжності, то для її "подолання" є режим полестар